Autor Cinema, teatre i televisió
2 Desembre 2013 a 17:30

Aquesta setmana no et perdis…

Setmana del 2 de desembre

setmana 2 desembre

 

TV3

Aquest dilluns, 2 de desembre, en el programa de TV3 El Convidat, Albert Om passa el cap de setmana amb Laia Sanz

L’amfitriona d’aquesta setmana és una dona del món del motor, més concretament de les motos. Amb només 27 anys ja és una de les millors esportistes catalanes de la historia que ha aconseguit triomfar en un món d’homes. Aquesta vegada el convidat no ha anat un cap de setmana sinó entre setmana, degut a que als caps de setmana Laia Sanz sempre està competint. Des de ben petita el seu somni va ser participar al Dakar, i aquest any complirà el seu somni per quarta vegada. Laia Sanz, va començar a competir junt amb els homes, degut a que en el seu moment no hi havia una categoria de motor femení.

Laia Sanz, nascuda a Corbera de Llobregat l’any 1985, és una pilot de trial que ha guanyat 13 vegades el Campionat del Món de Trial Femení i 10 vegades el Campionat Europeu de Trial Femení. A més, ha participat 3 vegades al Dakar i ha obtingut varies medalles als X Games.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimarts, 3 de desembre, pel·lícula Nova York per a principiants.

La pel·lícula, estrenada l’any 2008 i dirigida per Robert B. Weide, és una adaptació de la vida de l’ex-editor i col·laborador de la revista Vanity Fair, Toby Young. El film compte amb la participació de Simon Pegg (Star Trek, Misión Imposible III i IV) , Kirsten Dunst (Melancolia, María Antonieta), Jeff Bridges (Corazón Rebelde, El gran Lebowski) i Megan Fox (Transformers).

Basada en la historia d’un veritable idiota. Sidney Young, un prometedor periodista britànic,té l’oportunitat de treballar per una de les revistes més prestigioses de Nova York: “Sharps”. Young és un home sense vergonya i amb falta de tacte que intenta obrir-se pas en el món del periodisme a la gran ciutat de Manhattan, però una sèrie de contratemps el portaran a tenir greus problemes.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimecres, 27 de novembre, El Foraster va a Santa Maria d’Oló.

Aquesta setmana en Quim Masferrer va a Santa Maria d’Oló, a la comarca del Bages. Aquest poble es divideix en dos: la part nova (a baix) i la part vella (a dalt). A la part vella el foraster coneixerà un savi, el Ramón, i un amant dels 4L i els viatges de noces. A la part nova es trobarà amb els Vola, uns germans famosos al poble per regalar a la seva mare una burra nomenada Deisi. També anirà al Camp Nou a veure el primer Barça – Madrid amb la Penya Barcelonista d’Oló i serà testimoni d’un moment romàntic entre la Vanesa i el Xurxo.

En aquest programa en Quim Masferrer, humorista, recórrer pobles amb menys de mil habitants per conèixer a la gent i poder-ne fer un monòleg personalitzat.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest divendres, 6 de desembre, partit F.C.Cartagena – F.C.Barcelona.

Es juga la Copa del Rey al Cartagonova (Cartagena). El partit decidirà qui dels dos s’enfrontarà al guanyador del Girona – Getafe a vuitens de final.

Antena3

Aquesta setmana  el Hormiguero rebrà com a convidats a Los Morancos (dilluns 2 de desembre), el duo humorístic presentarà el seu nou espectacle de teatre “En positivos 2”; Maria Escario (dimarts 3 de desembre), la qual parlarà de la seva carrera com a periodista esportiva; Inma Cuestas i Laura Sánchez (dimecres 4 de desembre), que parlaran de la seva nova pel·lícula “Tres bodas de más” que s’estrenarà als cinemes aquest divendres; i Imanol Arias (dijous 5 de desembre); l’actor explicarà el treball que realitza a la Fundació Vicente Ferrer.

TVE

Aquest dilluns, 2 de desembre, es podrà seguir l’entrega dels Premis de la LFP (Lliga Nacional de Futbol Professional) que es celebra a l’Hotel Auditorium de Madrid.

Alguns dels jugadors del Barça opten a varis premis: Millor Porter de la Lliga BBVA (Víctor Valdés), Millor Defensa de la Lliga BBVA (Jordi Alba) o Millor Defensa de la Lliga Adelante (David Lombán). Els premis seran retransmesos a més de 60 països.

Els Premis LFP són el reconeixement als jugadors i entrenadors més destacats de la campanya de la Primera i la Segona Divisió

La 2

Aquesta dilluns, 2 de desembre, a La 2 s’estrena El barbero de Siberia.

La pel·lícula, estrenada l’any 1999, va ser dirigida per  Nikita Mikhalkov és una coproducció entre Rússia, França, Itàlia i la República Xeca.

Ambientada a la Rússia de 1885, Jane Callaghan, una jove americana, arriba a Rússia per ajudar a Douglas, un enginyer que necessita el suport del Gran Duc per poder posar en pràctica la seva màquina de talar arbres. Durant el viatge, Jane coneix a dos homes que cambiaran la seva vida: Andrei Tolstoi, un jove que s’enamora bojament d’ella i que comparteix la passió per la vida i la música; i el General Radlov, fascinat pel seu encant, i que a més podrà portar-la davant el Gran Duc. Un triangle amorós on Jane haurà de decidir entre dos grans homes que li poden fer canviar el seu futur.

Cuatro

Aquest dilluns, 2 de desembre, s’emet a El único, pel·lícula protagonitzada per Jet Li.

La pel·lícula, estrenada l’any 2001 i dirigida per James Wong compte amb la participació de grans actors d’acció: Jet LiJason Statham.

Els agents del Departament Multiverse, defensen la existència de vides alternatives a altres universos. L’investigador Yulaw, qui ha viatjat a diversos universos ha anar eliminant aquestes vides, però a la vegada ha anat absorbint les seves habilitats sobrehumanes, això pot causar un gran perill. Gabriel Yulaw és un agent de policia qui es topa amb el seu “alter ego”, el malvat investigador Yulaw. La única manera de desfer-se d’ell és matant-lo.

Cristina Nocete

Switch to mobile version