Autor Cinema, teatre i televisió
16 Desembre 2013 a 17:30

Aquesta setmana no et perdis…

Setmana del 9 de desembre

una merienda en ginebra

TV3

Aquest dilluns, 16 de desembre, es farà una entrevista al President de la Generalitat.

Actualment Catalunya està vivint episodis molt importants per a la seva història. Lídia Heredia i Carles Prats entrevistaran Artur Mas, President de la Generalitat, per intentar trobar les respostes que responen millor a aquests moments que estem vivint. Després, els directors dels 4 principals diaris catalans, en faran l’anàlisi.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimarts, 17 de desembre, el Barça jugarà la tornada de la Copa del Rei contra el Cartagena.

A l’anada de l’eliminatòria, el conjunt blaugrana va guanyar per un còmode resultat de 1-4, el que significa que té molts punts per classificar-se per a la següent fase.

La parella de centrals que apunta a titulars són: Marc Bartra i Carles Puyol. Sergi Roberto, que mica en mica, gràcies a la Copa va entrant a les rotacions de Tata Martino, és possible que torni a tenir minuts, juntament amb algun dels jugadors de la filial. Xavi no podrà jugar degut a la lesió contra el Villarreal. Neymar apunta a titular; degut a la targeta groga que va rebre aquest cap de setmana contra el Vila-real es perdrà el proper partit de lliga contra el Getafe.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimecres 18 de desembre, s’estrena Un berenar a Ginebra, una pel·lícula produïda per Televisió de Catalunya.

La pel·lícula està basada en la novel·la de Josep Maria Castellet, crític literari dels anys 70. El film ha estat realitzat per Ventura Pons, amb l’ajut de la productora Films de la Rambla i Televisió de Catalunya.

L’any 1973, quan el franquisme està acabant, Mercè Rodoreda, escriptora molt significativa del segle XX, va coincidir a Ginebra amb Josep Maria Castellet, crític literari, el qual la convida a berenar a casa seva. Rodoreda, era una dona amb molts secrets que difícilment deixava sortir a la llum, però aquella tarda, estranyament, es va obrir i els va compartir amb el crític.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest divendres, 20 de desembre, a “la gran pel·lícula” s’estrena Fora de Comptes.

Una comèdia dirigida per Todd Phililips (trilogia Resacón) i protagonitzada per Zach Galifianakis i Robert Downey Jr.

Peter Highman, un arquitecte a punt de ser pare, ha d’anar des  d’Atlanta fins L.A. per poder estar present al naixement del seu fill, però a la vegada haurà de suportar a un excèntric company de viatge que no li farà gens fàcil el trajecte

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Antena3

Aquesta setmana  el Hormiguero rebrà com a convidats a Ben Stiller (dilluns 16 de desembre), l’actor nord-americà assistirà al plató d’Antena 3 per parlar de la seva nova pel·lícula, la qual protagonitza i dirigeix;  Sergio Dalma (dimarts 17 de desembre), el popular cantant presentarà el seu nou disc “Cadore 33”; Alberto Chicote, Antonia Arrabal, Begoña Rodrigo i Miguel Cobo (dimecres 18 de desembre), el presentador i els tres finalistes de “Top Chef” parlaran del seu pas al programa i donaran pas a la gran final; i Iker Casillas (dijous 20 de desembre); El porter del Real Madrid i de la Selecció espanyola assistirà per primera vegada al plató de el Hormiguero per parlar de la fundació Iker Casillas.

 

Cristina Nocete

Switch to mobile version