Autor El temps
27 Novembre 2013 a 12:00

El vent i la sensació de fred seran marcats

Foto: Toni Garcia

Foto: Toni Garcia

Durant les properes hores el vent i el fred seran els protagonistes ja que s’espera que les ratxes puguin superar els 25 m/s. El Servei Meteorològic de la Generalitat de Catalunya ha activat un avís per vent davant d’aquesta situació, marcada als punts més elevats i que farà augmentar la sensació de fred. Les temperatures màximes avui no superaran els 11 graus, mentre que les mínimes serà, per primer cop aquest any, de -2 graus.

Aquesta tarda els núvols podran arribar a tapar el cel completament, i les temperatures baixaran ràpidament i coincidirà amb l’arribada d’un front molt desgastat i que, amb una cota de neu al voltant dels 200m, podria (i remarquem el podria) deixar algun floc de neu sobretot als dos extrems de la comarca, on podrien deixar un paisatge blanquinós.

Demà al matí el sol dominarà de nou el nostre cel desprès d’aquesta nit d’hivern que us hem anunciat anteriorment. Les temperatures recuperaran un parell de graus, arribant als 13 graus a les grans ciutats i un parell menys de graus a les zones del nord.

Els primer mapes de cara a la segona meitat de setmana i cap de setmana ens indiquen que el sol imperarà durant uns dies fins l’arribada del dissabte tarda/diumenge on podria visitar-nos un nou front a Catalunya i que podria deixar neu abundant al Pirineu.

Switch to mobile version