Autor El temps
22 Novembre 2013 a 12:00

Cap de setmana fred però amb molt de sol

El cel durant aquest matí. Foto: Àlex Callao

El cel durant aquest matí. Foto: Àlex Callao

Desprès d’un cap de setmana passat per aigua, aquest que ens ve a sobre promet molt millor temps, però amb unes temperatures que seran baixes. S’espera que el vent de nord es mantingui en els propers dies, pel que la sensació de fred serà notòria.

Durant el dia d’avui les temperatures màximes seran més baixes que les d’ahir, on van repuntar un parell de graus. El vent de nord serà marcat, amb ratxes de vent que poden ser de 2 a  4, de manera que la sensació de fred serà evident si sortim al carrer. El sol avui serà agradable i el notarem amb certa intensitat, però el Servei Meteorològic de Catalunya ens indica que l’índex de raigs ultraviolats serà d’1 sobre una escala de 10, pel que el risc de cremades és baix. Les temperatures màximes d’avui seran de 12-13 graus durant les hores centrals, mentre que aquesta nit s’espera que siguin de 3 graus.

Demà tindrem alguns núvols durant el dia que faran que no hi hagi un cel completament serè. Tot i això, la visibilitat serà excel·lent i aquells que aneu a fer excursions i pugueu una muntanya notareu com podreu veure molt enllà sense masses problemes. Les temperatures podrien repuntar lleugerament, però està previst que aquestes es mantinguin al voltant dels 13 graus a les hores centrals, i de 3 graus al voltant de les 6 del matí.

Això es tot per  la previsió del temps. Aquells que volíeu poder tornar a gaudir d’activitats a l’aire lliure podreu fer-ho sense passar gens de calor.

Switch to mobile version