Autor Economia
18 setembre 2017 a 15:00

10 start-ups viatgen a Silicon Valley

0 Flares 0 Flares ×

Per buscar socis i inversors

Google_campus_ silicon walley

10 start-ups catalanes participen des de d’avui i fins dijous vinent en una missió empresarial a Silicon Valley organitzada per ACCIÓ –l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa- per trobar inversors, socis i conèixer de primera mà l’ecosistema empresarial de la regió.
Les empreses catalanes que hi participen Adan MedicalDefyUEpiniumOval SoundPlaymossPocketPianoRoomonitorSubmerTelanto i Unlimited Engineering.
Paral·lelament a les agendes de les start-ups, el viatge també servirà perquè la delegació -formada per representants d’ACCIÓ, fons de capital risc i altres agents de la comunitat catalana com el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí- presenti Catalunya com un dels hubs d’start-ups més dinàmics d’Europa. A través de reunions amb empreses tecnològiques, fons de capital risc americans i trobades amb emprenedors locals, l’objectiu és buscar noves oportunitats per connectar els ecosistemes de Silicon Valley i Catalunya i facilitar les inversions empresarials al nostre país.
La missió s’ha fet coincidir amb la celebració a San Francisco del Disrupt SF, considerat l’esdeveniment més important del món d’start-ups disruptives. Està organitzat per l’entitat americana Tech Crunch amb la voluntat de ser el principal aparador internacional per empreses amb tecnologies diferencials i innovadores, i aplega tot l’ecosistema empresarial de Silicon Valley amb els principals fons de capital risc i corporacions tecnològiques.
Amb l’objectiu que les start-ups catalanes puguin presentar els seus projectes, fer networking i conèixer socis i inversors, ACCIÓ disposarà d’un estand al congrés. Gràcies a la presència en aquest esdeveniment, start-ups catalanes que van participar-hi l’any passat van obrir oficines als Estats Units (Mediktor) o van ser seleccionades per accedir al 500Startups, una de les acceleradores d’empreses més reconegudes dels Estats Units (Kompyte i Gestoos).
Durant l’esdeveniment, les start-ups catalanes podran participar a l’Startup Battlefield, una competició reconeguda mundialment i premiada amb 50.000 dòlars on els emprenedors presenten els seus projectes i reben assessorament d’inversors i experts. El Disrupt SF d’enguany comptarà amb ponents com Brian Krzanich, CEO d’Intel, Ben Silbermann, cofundador i CEO de Pinterest, o Lisa Jackson, vicepresident d’Apple, entre d’altres.
A banda de participar en aquest l’esdeveniment, ACCIÓ ha preparat a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Silicon Valley una agenda de contactes i visites a la regió perquè les start-ups presentin els seus projectes als principals fons de capital risc de la regió i coneguin algunes de les acceleradores més reconegudes del país.
 
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×