Autor Breus
3 juny 2017 a 11:00

Veí de Valldoreix mort en un sinistre a la BV-1462

0 Flares 0 Flares ×
El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari amb una víctima mortal al punt quilomètric 10,5 de la BV-1462 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.43 hores.
Per causes que encara s’estan investigant, un motorista que circulava per la C-16 va sortir de la via i va caure a la BV-1462. Com a conseqüència de l’accident, el conductor de la motocicleta, J.P.M.L., de 46 anys i veí de Valldoreix (Sant Cugat), va morir.
Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès  i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×