Autor Sanitat
19 octubre 2015 a 13:00

Sant Cugat mantindrà dues ambulàncies en horari nocturn

20 Flares 20 Flares ×

La previsió era reduir aquest servei

CAP Can Mates

CAP Can Mates // Imatge www.santcugat.cat

Les dues ambulàncies que fins ara estaven estacionades a Sant Cugat en horari nocturn finalment es mantindran. El CATSalut s’ha compromès a que aquests dos efectius segueixin ubicats al municipi entre les 20 del vespre i les 8 del matí i continuaran estacionades al CAP Can Mates.

La previsió,  basada en informes tècnics sobre les incidències i l’ús d’aquest servei a la ciutat, era reduir aquest servei i que a partir del mes de novembre es passés a tenir una sola ambulància estacionada a la ciutat.

Paral·lelament s’ha creat una comissió formada per l’Ajuntament, CATSalut i SEM Vallès Occidental amb l’objectiu de fer un seguiment d’aquest servei així com avaluar-ne els temps de resposta i el seu ús.

CATSalut funciona amb un model de gestió dinàmica dels efectius per tal que el temps d’atenció sigui el mínim possible. El servei d’ambulàncies de què disposa el CATSalut és comparteix amb tot el territori per tal de, estigui on estigui una ambulància, es doni el millor servei possible.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, mostrava la satisfacció per aquest fet i recordava quedes de l’Ajuntament treballem perquè la ciutat segueixi disposant d’uns serveis“.

 

El PP celebra la marxa enrere de CatSalut tot i la inactivitat inicial del govern de CiU

El PP de la ciutat celebrava la notícia, “És una molt bona notícia per als santcugatencs que un servei tan sensible per al benestar de la ciutadania en general no es vegi minvat en els seus recursos“.

Segons els populars, ” La passivitat inicial que va mostrar el govern de CiU amb la decisió de reduir el servei, va ser una irresponsabilitat que afortunadament no ha anat més enllà, però ens preocupa que en una altra ocasió, la complaença de l’equip de govern amb les polítiques de la Generalitat redundin en noves mesures perjudicials en detriment dels interessos de tots els santcugatencs”.

D’altra banda, exigeixen a l’alcaldessa ” que posi primer de tot els interessos de Sant Cugat, i a tots els santcugatencs per damunt dels interessos de partit i de les seves pretensions sobiranistes personals”.

20 Flares Twitter 3 Facebook 16 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 20 Flares ×