Autor Cultura
16 juliol 2015 a 14:00

Sant Cugat celebra la seva primera diada castellera

4 Flares 4 Flares ×

Serà el dissabte 25 de juliol en el marc de la festivitat de Sant Cugat

Cartell de l'acte // Imatge cedida pels Castellers de Sant Cugat

Cartell de l’acte // Imatge cedida pels Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat celebraran la primera diada castellera amb  diverses activitats diurnes i nocturnes el proper dissabte 25 de juliol. Aquesta nova diada castellera sorgeix del creixement de la colla i de la repercussió de la plaça d’Octavià en el món casteller.

A més, es faran diverses activitats durant dijous i divendres. El dijous 23 de juliol a les 7.30 de la tarda hi haurà la presentació del núm. 9 de la revista Vallesos “Terra de castells” al Claustre del Monestir. El divendres 24 de juliol a les 9 de la nit es farà un assaig obert a la sala Canigó.

Ja el dissabte 25 de juliol, es donarà el tret de sortida a la diada amb els tallers diversos, a les 11 del matí a la plaça de l’Om, i el Conte amb Elisabet Carnicé, al Claustre del Monestir a les 12.30 del migida. Es continuarà amb la Diada Castellera a les 6.30 de la tarda a la plaça d’Octavià, en la qual participaran la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sant Cugat. Ja per acabar, a les 9 de la nit hi haurà sopar+concert a la plaça de Barcelona, amb Little Litos i 9Son.

A la diada hi col·laboren l’Ajuntament de Sant Cugat, 9son, Amatller (So i il·luminació), The Police 080, Blue Planet, Zum Zum i Estrella Damm.

4 Flares Twitter 0 Facebook 4 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×