Autor Cinema, teatre i televisió
27 juliol 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

0 Flares 0 Flares ×

Dilluns 27 i dimarts 28 de juliol

Toy Story 3

Toy Story 3

Dilluns

La 2

A les 22:00h cine amb La culpa del otro

Estrenada l’any 1942 sota la direcció de Ignacio F. Iquino i amb la interpretació de Mariana Beut, Arturo Cámara, Fernando de Andrade

Rafael treballa com a ajudant de càmera d’un marquès. Acusat d’haver comès una falta en el servei, és acomiadat, si bé tot es deu als manejos de l’administrador. Poc després es produeix un incident de carrer en el qual es veu embolicat el noble. El seu antic empleat de confiança intervé en la seva defensa, encara que sense poder evitar la seva mort.

————————————————–

Dimarts

Antena 3

A les 22:40h cine amb Toy Story 3

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Lee Unkrich

Quan el seu amo Andy es prepara per anar a la universitat, el vaquer Woody, l’astronauta Buzz i la resta de les seves amigues joguines comencen a preocupar-se pel seu incert futur. Efectivament tots acaben en una guarderia, on per exemple la nina Barbie coneixerà al maco Ken. Aquesta reunió dels nostres amics amb altres noves joguines no serà sinó el principi d’una sèrie de trepidants i divertides aventures.

La 2

A les 22:00h cine amb Los ojos dejan huellas

Estrenada l’any 1952 sota la direcció de José Luis Sánez de Heredia i amb la interpretació de Raf Vallone, Fernandó Fernán Gómez, Emma Penella

Martín, un advocat frustrat que es dedica a vendre perfums, es retroba amb Roberto, un antic i brillant company d’estudis, i queda enamorat de la seva dona. Una nit Roberto li demana ajuda a Martín, perquè creu que ha matat a un home que rondava al seu amant.

Telecinco

A les 22:40h cine amb La Proposición

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Anne Fletcher i amb la interpretació de Sandra Bullock, Ryan Reynolds i Malin Akerman

Margaret és una editora d’una important editorial que un bon dia s’enfronta a la deportació al seu país d’origen, Canadà. Per evitar-ho, l’astuta executiva explica que és a punt de casar-se amb Andrew, un assistent al que porta anys torturant. Andrew accepta formar part de la farsa però amb condicions. La “parella” es dirigeix llavors a Alaska a conèixer la peculiar família d’ell, i l’executiva de ciutat, acostumada a tenir tot sota control, es veu embolicada en situacions il·lògiques i surrealistes. Amb un agent d’immigració darrera dels seus passos, Margaret i Andrew es comprometen a seguir amb el pla previst malgrat les conseqüències.

Cristina Nocete

@crisnocete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×