Autor Cultura
4 juny 2015 a 17:00

Les Nits a Sant Cugat arriben a tots els barris del municipi

0 Flares 0 Flares ×

Les Planes, La Floresta i Mira-sol se sumen a l’edició d’enguany

Nits a Sant Cugat

Alguns dels organitzadors dels projectes que comprenen les Nits a Sant Cugat. // Foto: Rut Turch

La tercera edició de Nits a Sant Cugat comptarà amb més d’una trentena d’activitats culturals que ompliran de música, cinema, teatre i història les nits de la ciutat. Aquests actes es duran a terme del 12 de juny al 6 de setembre.

La principal novetat de l’edició d’aquest any és la celebració d’alguns actes als barris de Les Planes, La Floresta i Mira-sol. Aquests districtes no havien estat presents en les dues primeres edicions de Nits a Sant Cugat. Una altra novetat d’aquest any és la inclusió de propostes del Casal de TorreBlanca, on es duran a terme sis actes dirigits al públic jove.

Entre els vuit concerts que es realitzaran en el tradicional cicle de Nits de Música al Claustre, en destaca un d’homenatge a Victòria dels Àngels en el 10è aniversari de la seva mort per part de la mezzosoprano María José Montiel i el tenor David Alegret. Aquest acte tindrà lloc el 21 de juny.

Pel que fa a les Lectures a la fresca, enguany l’Associació Amics de Pedra i Sang ha preparat un monogràfic de quatre lectures dedicat a William Shakespeare. Tot i que aquestes activitats es realitzaran en diferents places i parcs de la ciutat, n’hi ha una que tindrà com a escenari el Celler Modernista, concretament la del 9 de juliol.

A més a més, al Monestir es realitzaran diverses visites nocturnes, algunes d’elles seran entre llegendes i històries; i les altres tindran finals musicals. També es realitzaran dos concerts solidaris al mateix Monestir. El primer serà el 17 de juny en benefici d’ASDI Sant Cugat i serà a compte d’un trio liderat per Gerard Claret. El segon, el del 19 de juny, serà a càrrec de Gospe’lHearts i actuaran en benefici de la Fundació Vicente Ferrrer.

Als barris inclosos en aquesta edició s’organitzaran sessions de cinema a la fresca (a Les Planes), màgia i un concert de swing (a Mira-sol) i més concerts (a la Floresta). En l’acte de presentació, aquest dijous al Monestir, el regidor de Cultura en funcions, Xavier Escura, ha remarcat: “Enguany ens ha interessat reflectir la riquesa de tot el municipi i no només vendre el que és Sant Cugat estricte, sinó vendre al públic el que també s’està fent als districtes”.

Podeu consultar el programa de les activitats al web de l’Ajuntament.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×