Autor Política
20 abril 2015 a 11:00

ICV-EUiA Sant Cugat presenta una llista amb la meitat d’independents

0 Flares 0 Flares ×

L’acte al Xalet Negre va comptar amb més de 50 persones

Roser Casamitjana, Ramon Gutiérrez, Joan Barba, Assun Reyes i Isidre Marias són els caps de llista d'ICV Sant Cugat// Imatge cedida per ICV Sant Cugat

Roser Casamitjana, Ramon Gutiérrez, Joan Barba, Assun Reyes i Isidre Marias són els caps de llista d’ICV Sant Cugat// Imatge cedida per ICV Sant Cugat

ICV-EUiA va reunir més de 50 persones al Xalet Negre per presentar els candidats i candidates que formen la llista de cara a les eleccions municipals d’aquest mes de maig. L’acte el va presentar Josep Maria Balcells, encarregat de tancar la llista, i va comptar amb les intervencions de Roser Casamitjana, cap de llista d’ICV-EUiA, i Josep Vendrell, secretari general d’ICV.

Roser Casamitjana va explicat que la llista esta formada per gent honesta que es coneix Sant Cugat i que vol treballar per una ciutat menys desigual, més justa, ecològica, i solidària. La meitat de la llista està formada per gent independent, sense afiliació a cap partit polític, provinents de l’associacionisme i de moviment socials, una aposta de la coalició d’esquerres per tal de superar els “compartiments habituals”. La candidata va assegurar que l’objectiu electoral és superar els resultats de fa quatre anys per tal de confluir amb les forces d’esquerres i acabar amb la majoria de CiU.

Josep Vendrell, per la seva banda, va comentar que allà on ICV-EUiA governa hi ha més polítiques socials i menys desigualtats. El secretari general d’ICV i diputat al parlament va felicitar la candidatura i va encoratjar els candidats i candidates a defensar els drets de la gent i la democràcia.

Llista d’ICV-EUiA Sant Cugat per a les eleccions del 24 de maig del 2015:

 1. Roser Casamitjana. Bioquímica recent jubilada. És una cul inquieta i està implicada en diferents entitats socials i culturals de la ciutat.
 2. Ramon Gutiérrez. Dissenyador gràfic, amb una llarga trajectòria en l’associacionisme educatiu. Milita a Joves d’Esquerra Verda i n’ha estat coordinador comarcal i membre de l’Equip Coordinador Nacional.
 3. Joan Barba (IND). Independent de Valldoreix. Arquitecte i urbanista i compromès amb la cosa pública amb visió d’esquerres.
 4. Assun Reyes. Amb l’experiència que li ha donat la vida, jubilada recent, 3 filles, 2 néts i 3 nétes, metgessa de família i salubrista, lluitadora feminista i activista social.
 5. Isidre Marias. Independent de La Floresta i implicat en el moviment veïnal d’aquest barri. Professor de Filosofia i ànima mater del Memorial Manuel Vàzquez Montalban.
 6. Carme Babiloni. Independent de Valldoreix. En aquest últim mandat ha estat vocal de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix per ICV.
 7. Josep Mª Angel (Pinyo). Veí Mira-sol. Ha estat regidor d’ICV i està molt vinculat als moviments veïnals de la ciutat.
 8. Montse Español. Jubilada. Mare i àvia. Militant del moviment feminista i convençuda que des de la política municipal es pot construir una societat més justa, digne, solidària i feminista.
 9. Núria Foj. Llicenciada en Ciències Polítiques. Treballa al món web i està a l’equip d’una associació que divulga i treballa les relacions de gènere en la vida quotidiana.
 10. Jaume Rodríguez. Veí de la Floresta. Membre històric del PSUC i actual militant d’Esquerra Unida. Professor jubilat d’institut.
 11. Angels Ansoleaga. Una catalana – gaditana feliçment jubilada. Rebel, feminista i activista a peu de carrer.
 12. Jose Carlos Casanovas. Rebel, inconformista i lluitador inesgotable per la justícia social. Malgrat la seva discreció és una peça molt important de l’agrupació.
 13. Aldo Rubert. Estudiant d’Antropologia a la UB. Actualment d’Erasmus a Liège (Bélgica), on participa de la Marea Granate.
 14. Jesús Àngel Prieto. Independent de La Floresta. Professor de l’Escola Massana i realitzador audiovisual. Ecologista i activista veïnal, forma part del Grup sobre Governament del Canvi Climàtic de la UPC.
 15. Núria Casas. Infermera, amb més de 40 anys treballant a la sanitat pública; esperant amb impaciència la pre-jubilació.
 16. Mariano Aragón. Veí de Les Planes. Membre històric del PSUC i actual militant d’Esquerra Unida. Ha estat durant molts anys a la direcció nacional de CCOO.
 17. Andrea Bosch. Independent i veïna de Mira-sol. Fotògrafa i dissenyadora gràfica. Molt implicada en el sector de l’economia cooperativa.
 18. Josep Mª Fe. Independent de Valldoreix on és conegut per tothom. Ànima de l’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix i mestre en organitzar qualsevol tipus d’acte popular.
 19. Clara Andreo. Veïna de Mira-sol. Metgessa de família a Rubí. Mare de dues filles i quasi àvia. Lluitadora de fons des de sempre. Encomana optimisme allà o va.
 20. Joan Balada. Membre històric del PSUC, exregidor de l’Ajuntament per Iniciativa i mestre i implicat en temes d’educació.
 21. Oriol Porta. Graduat en realització audiovisual i en disseny gràfic. Treballa sense parar i milita a Joves amb Iniciativa des dels 17 anys.
 22. Rosa Mª Udina. Independent de Valldoreix. Implicada fa uns anys a diferents AMPAs i des de fa temps a l’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix.
 23. Bernardino Organero. Independent. Activista veïnal al barri del Monestir i a l’associació de Veïns i Propietaris de Sant Cugat i al moviment iaioflauta. Fundador de CCOO.
 24. Montse Gifra. Tossudament idealista, discreta, activista i col·laboradora d’ICV. Ha treballat al sector públic fent palèsa la seva vocació de servei.
 25. Josep Mª Balcells. Membre de Moviment d’Esquerres. Peridodista i antic diputat al Parlament de Catalunya.

SUPLENTS

S1. Jordi Casas. Historiador. Participa en tot el que es pot participar a Sant Cugat. Ànima del PSUC i d’Iniciativa a Sant Cugat. És el nostre mosquit tigre sense el qual no haguéssim arribat on estem.

S2. Conxa Martínez. Històrica militant del PSUC i d’Iniciativa que posa el punt crític però constructiu a totes les qüestions. Feminista i defensora entusiasta de l’ètica política.

S3. Joan Calderon. Portaveu municipal en aquest mandat i regidor des de l’anterior mandat. Va començar amb nosaltres com a jovenet i marxa essent tot un home.
Malgrat que ens deixa per fer un canvi de vida sabem que continuem comptat amb ell sempre que ens calgui.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×