Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
5 abril 2015 a 8:00

Centre d’arts Maristany

4 Flares 4 Flares ×
Centre d'art Maristany // Foto: Joan Murcia

Centre d’art Maristany // Foto: Joan Murcia

El Centre d’Art Maristany va ser inaugurat el passat 4 de març, amb la finalitat d’omplir el buit de sales amb característiques adients per produir i rebre exposicions d’arts visuals d’àmbit professional, i també es dóna cabuda a activitats formatives i pedagògiques.

Des del Sant Cugat Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sant Cugat o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

4 Flares Twitter 1 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×