Autor Economia
20 març 2015 a 11:00

Sessió de la Cambra de Terrassa per a empresaris del Vallès Occidental

1 Flares 1 Flares ×

CaixaBank informa sobre les opcions de finançament

jornada cambra // Foto: Joan Murcia

La sessió va servir per explicar les diferents opcions de financiació // Foto: Joan Murcia

Unes 120 microempreses i emprenedors van assistir dimecres passat a la sessió de treball que van celebrar la Cambra de Terrassa i CaixaBank sobre noves tendències de compra i finançament, que tenia com a objectiu aportar serveis de valor afegit al negoci i contribuir a que les empreses siguin més competitives en un entorn tant nacional com internacional.

Aquesta sessió s’emmarcava dins l’acord de CaixaBank i la Cambra de Comerç de Terrassa per col·laborar conjuntament per actualitzar permanent els coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses, com ara el finançament a llarg termini, els crèdits documentaris, el finançament de les exportacions o els processos d’internacionalització, entre d’altres. Aquestes col·laboracions es realitzen mitjançant accions formatives complementàries com ara tallers, jornades tècniques, sessions de treball, taules rodones i seminaris.

La jornada la va obrir el director de serveis de la Cambra de Terrassa, Josep Beltran, que va subratllar la importància d’oferir eines als emprenedors i les microempreses per tal que es puguin desenvolupar i adaptar al context actual. La presentació de la jornada va anar a càrrec de Francisco José Cantó, director d’àrea de negoci del Vallès Occidental – Terrassa a CaixaBank, seguit de Manel Sepúlveda, director comercial de MicroBank que va destacar com el microcrèdit pot esdevenir una peça clau en el desenvolupament dels projectes.

Per la seva banda,, Melchor de Palau, eCommerce Business Developer Manager, va explicar els avantatges d’adaptar els canals de venda a les noves tendències de compra com a palanca de creixement empresarial. L’encarregat de tancar la sessió va ser Gustau Leon, Director Comercial de CaixaRenting, que va mostrar solucions de finançament a llarg termini mitjançant el Renting i Leasing com a noves fórmules.

Cal destacar que CaixaBank ofereix diferents eines a les microempreses i emprenedors per canalitzar l’activitat dels microcrèdits, a través de MicroBank; els serveis de rènting, mitjançant CaixaRenting i el servei de gestió de pagament a través de Comercio Global Payments, societat filial de “la Caixa”.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×