Autor Cultura
19 març 2015 a 11:00

Jornada de dibuix urbà a la Floresta

0 Flares 0 Flares ×

Es crearà un mapa virtual amb els dibuixos dels participants

Cartell del Dibuixant la Floresta, construint el barril // Imatge cedida pel FesCamp

Cartell del Dibuixant la Floresta, construint el barril // Imatge cedida pel FesCamp

El pròxim diumenge 22 de març a les 10 h, la Coordinadora d’Entitats el Senglar Cultural i l’artista, Cristina Curto, han organitzat a jornada de dibuix urbà Dibuixant la Floresta, construint el barri!. L’acte s’ha organitzat en el marc del projecte FesCamp Festival d’art, comunitat i medi ambient de Sant Cugat del Vallés.

La iniciativa neix en un moment en el qual el barri està patint diversos canvis urbans, que serviran per potenciar la memòria del barri, reivindicar els seus espais identitaris i descobrir-ne de nous a través del dibuix urbà. L’objectiu del projecte és crear un mapa virtual amb els dibuixos de tots els participants. L’activitat és gratuïta i adreçada a tots els públics, només cal dur qualsevol tipus de material de dibuix o pintura.

L’activitat es farà a la plaça de l’estació de la Floresta, i finalitzarà a les 13 h, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallés.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×