Autor Futbol
20 març 2015 a 13:00

“Enganxat als bons hàbits”, el 2n Torneig nocturn de futbol 7

0 Flares 0 Flares ×

Els equips hauran de ser mixtos

Presentació del Torneig nocturn mixt de futbol 7 // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

Presentació del Torneig nocturn mixt de futbol 7 // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El regidor de Serveis Socials, Sanitat i Joventut, Raül Grangé, i el regidor d’Esports, Xavier Tizón, han presentat el 2n Torneig nocturn mixt de futbol 7, sota el nom Enganxat als bons hàbits. El torneig se celebrarà el dissabte 11 d’abril, entre les 21 i les 3 hores a la Zona Esportiva Municipal de can Magí. L’esdeveniment ha estat organitzat per la Penya Blaugrana de Sant Cugat i Teampartners, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i el patrocini de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Els regidors han presentat l’acte a la sala de plens de l’Ajuntament, amb la presència del vicepresident de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, Joan Carles Galofré, el directiu del FC Barcelona, Josep Castellà, i el gerent de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC, Pep Ontiveros.

El torneig va dirigit als joves d’entre 12 i 18 anys. S’organitzaran equips d’entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 nois o 3 noies, i cada equip jugarà un mínim de 3 partits, de 20 minuts de durada. Depenent l’edat dels components de l’equip, els partits es jugaran de les 21 a les 00 hores o de les 00 fins les 3 hores. En el torneig hi haurà servei de bar i restauració, amb 4 vestidors amb dutxes. Les inscripcions tenen un cost de 30 euros per equip, i es poden formalitzar fins el 7 d’abril a les oficines de l’OMET. A més, s’organitzaran tallers de sensibilització per treballar els valors de la igualtat o els hàbits alimentaris i l’efecte de les begudes alcohòliques.

Grangé ha agraït la tasca feta per la Penya Blaugrana de Sant Cugat i Teampartners, ens ajuda a fer una actuació de prevenció de bons hàbits entre el jovent, i lliga el lleure amb els bons hàbits”. Mentre que Galofré ha dit que “l’objectiu de l’activitat és transmetre informació als joves en clau positiva. El que intentem és que estiguin el màxim d’informats perquè puguin prendre les seves pròpies decisions”. D’altra banda, Tizón ha remarcat l’èxit de la primera edició, i que l’objectiu és millorar aquesta segona edició.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×