Autor Societat
3 febrer 2015 a 10:00

Onze farmàcies de Sant Cugat participaran al recapte pel Banc Farmacèutic

3 Flares 3 Flares ×

Se celebrarà el 14 de febrer

Susanna Pellicer al costat de les coordinadores del Banc Farmacèutic amb els cartells del recapte de medicaments // Foto: Localpress

Susanna Pellicer al costat de les coordinadores del Banc Farmacèutic amb els cartells del recapte de medicaments // Foto: Localpress

La tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, va presidir ahir al matí la presentació d’una nova edició del recapte de medicaments pel Banc Farmacèutic. Pellicer va estar acompanyada per les coordinadores d’aquesta entitat, que és la organitzadora de l’activitat solidària, a Sant Cugat i Barcelona, Montserrat Moral i Mercè Garrigosa. Onze farmàcies de Sant Cugat participaran al recapte, que se celebrarà el proper 14 de febrer.

Els ciutadans que ho vulguin podran comprar medicaments a alguna de les onze farmàcies que s’adhereixen a la iniciativa i donar-los al mateix establiment al Banc Farmacèutic, que es quedarà la totalitat dels fàrmacs que s’entreguin i els farà arribar a dues entitats de la ciutat: el Taller Jeroni de Moragas i la Fundació Privada Sant Medir. L’objectiu d’aquesta jornada és garantir que tothom, independentment de la seva renda, pugui accedir als medicaments que necessita. “És una lluita contra l’exclusió social”, va assegurar Pellicer, que va explicar que l’Ajuntament treballa amb el Banc “en benefici de la inclusió social”.

La coordinadora del Banc a Sant Cugat, Montserrat Moral, va demanar col·laboració a la ciutadania “no només per adquirir productes per a les dues entitats de la ciutat, sinó també per aconseguir voluntaris que ens ajudin a organitzar la jornada del dia 14”. I és que la logística del procés de recollida, tal i com va explicar Moral, és complexa i requereix suport. Al seu torn, Mercè Garrigosa es va felicitar pels avenços assolits al llarg del temps i va agrair als voluntaris i a tots els municipis l’esforç que fan per participar al recapte, que aquest any arribarà fins i tot a Saragossa.

Farmàcies que participen al recapte del Banc Farmacèutic:

Immaculada Ferreres (santa Teresa, 40)
Sant Cugat Torre Blanca (rbla. del Celler, 97)
Cristina Cullell (passatge Diputació, 6)
Riera-Riviere (dr. Murillo, 1)
Beringues (av. Lluís Companys, 46)
Quirante (passeig Olabarria, 50)
Parc Central (Manel Farrés, 95)
Isern (pg. la Floresta, 9)
Pinto (Església, 3 – Valldoreix)
Mira-sol Centre, (plaça Ausiàs March, 9)

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×