Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
17 febrer 2015 a 8:00

Museu de Sant Cugat

0 Flares 0 Flares ×
Museu de Sant Cugat // Foto: Joan Murcia

Museu de Sant Cugat // Foto: Joan Murcia

El Museu de Sant Cugat es va inaugurar el 23 d’abril de 2003 amb la missió de vetllar per la conservació i la difusió del patrimoni històric, artístic i cultural de Sant Cugat del Vallès. El museu té tres seus: El Monestir de Sant Cugat, la Casa Aymat y la Bodega Modernista construida por Cèsar Martinell. Aquesta és la seu del Monsestir, annexa a ell.

Des del Sant Cugat Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sant Cugat o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×