Autor Societat
10 febrer 2015 a 17:30

L’Ajuntament de Mira-sol i les entitats del barri constitueixen la primera taula sociocultural

4 Flares 4 Flares ×

L’òrgan gestionarà els projectes futurs

L'alcaldessa es va reunir amb els representants de les entitats de la Taula Coordinadora Sociocultural de Mira-sol

L’alcaldessa es va reunir amb els representants de les entitats de la Taula Coordinadora Sociocultural de Mira-sol // Foto: Localpress

Ahir va néixer la primera Taula Coordinadora Sociocultural del barri de Mira-sol. L’alcaldessa, Mercè Conesa, es va reunir amb els representants de les diferents entitats que conformen la nova iniciativa i que, juntament amb l’Ajuntament, prendran decisions, controlaran i gestionaran activitats i projectes del barri, dins i fora del Casal.

El consistori està representat al nou òrgan pels tècnics municipals i la cooperativa Doble Via, empresa concessionada del Casal. A més d’un representat de cada entitat i col·lectiu, també hi formen part la direcció d’àmbit del Servei a les Persones, el cap de servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, la tècnica directora de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i la referent del Casal de Mira-sol.

Reforçar el teixit associatiu, facilitar la interrelació entre les entitats i el treball en equip, resoldre conflictes, donar veu als veïns i veïnes i crear comissions de treball específiques són alguns dels objectius que es proposen els membres de la nova taula sociocultural.

La coordinadora es reunirà de forma ordinària trimestralment i  les seves decisions seran preses per consens. Es crearan grups de treball per desenvolupar les feines acordades i es constituirà una comissió estable que segueixi l’execució del pla d’acció. Anualment, la taula proposarà al Consell de barri de Mira-sol un pressupost derivat del fons de lliure disposició per projectes socioculturals.

4 Flares Twitter 1 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×