Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
28 febrer 2015 a 8:00

Josepa Negra

0 Flares 0 Flares ×
Xalet Josepa Negra // Foto: Joan Murcia

Xalet Josepa Negra // Foto: Joan Murcia

El xalet rep el nom de la seva antiga propietària, Josepa Negre, qui va encarregar construir aquest edifici en 1917 a l’arquitecte modernista Eduard Maria Balcells. Malgrat les reformes, l’edifici manté el seu estil modernista (tanca, façana, balcons amb balustrades, etc.) i, a partir de 2011, consisteix en un equipament municipal destinat a promoure activitats per a la gent major de 55 anys.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×