Autor Cinema, teatre i televisió
6 febrer 2015 a 18:00

The Interview

0 Flares 0 Flares ×
The Interview

The Interview

Aquesta setmana s’estrena als cinemes una de les pel·lícules que més repercussió a portat en els últims mesos The Interview. Bob Esponja ja no només es podrà veure des del televisor sinó també al cinema a Bob Esponja: un héroe fuera del agua. S’estrenen dos films protagnotizats per Channing Tatum, un film de ciència ficció El destino de Júpiter i un drama Foxcatcher. Per últim, des dels Estats Units ens arriba Tusk un film de terror.

 

THE INTERVIEW

COMEDIA. Dirigida per: Evan Goldberg, Seth Rogen. Repartiment: James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park

Dave Skylark, presentador d’un conegut programa d’entrevistes, i el seu productor, Aaron Rapoport, aconsegueixen una entrevista exclusiva amb Kim Jong – dictador de Corea del Nord . Davant de tal oportunitat, la CIA els demana un favor: assassinar a Kim Jong. Però la veritat és que Dave i Aaron no són les persones més qualificades per realitzar tal feina.

EL DESTINO DE JÚPITER

CIÈNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Germans Wachowski. Repartiment: Mila Kunis, Channing Tatum, Eddie Redmayne, Sean Bean

Jupiter Jones va néixer sota el cel de la nit, i els senyals apuntaven que estava destinada a grans coses. Encara que segueix somiant amb les estrelles, la seva vida es redueix a la dura realitat del seu treball com a netejadora de cases i a una infinitat de ruptures problemàtiques. I no és conscient del destí que l’està esperant fins que Caine, un ex militar genèticament modificat, arriba a la Terra; la raó és que Júpiter forma part d’una cadena genètica extraordinària que podria alterar l’equilibri de tot l’Univers.

BOB ESPONJA: UN HÉROE FUERA DEL AGUA

ANIMACIÓ. Dirigida per: Paul Tibbitt.

Bob Esponja emprèn un viatge per recuperar una recepta que ha robat un pirata; per això el porta a la nostra dimensió en 3D

FOXCATCHER

DRAMA. Dirigida per: Bennet Miller. Repartiment: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo, Sienna Miller, Samara Lee

Quan Mark Schultz, medallista d’or olímpic, és convidat pel ric hereu John du Pont a la seva magnífica mansió per ajudar a crear un camp d’entrenament d’alt nivell, Schultz diu que sí immediatament. La raó és que allà espera poder concentrar-se en els entrenaments i evitar així que el seu germà Dave l’adelanti sempre.

TUSK

TERROR. Dirigida per: Kevin Smith. Repartiment: Justin Long, Haley Joel Osment, Genesis Rodriguez, Johnny Depp

“No vull morir a Canadà!”, Suplica Wallace Bryton, un popular podcaster a qui una sèrie de circumstàncies ha portat fins a la frontera del Canadà, on viu Howard Howe, que una vegada va ser salvat per una morsa. Misantrop recalcitrant, Howe tindrà una forma molt poc ortodoxa de treure a Wallace el seu costat més ” animal”.

Cristina Nocete

@crisnocete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×