Autor Bàsquet
6 febrer 2015 a 13:45

Fernando Cerqueira, nou reforç de la UESC

0 Flares 0 Flares ×

El club descarta el retorn d’Adrià Hijós

Fernando Cerqueira nou fitxatge de la UESC

Fernando Cerqueira, nou fitxatge de la UESC // Imatge cedida per la UESC

Aquest matí s’ha fet públic el fitxatge de Fernando Cerqueira (Barcelona, 1993) per al primer equip de la UESC. Cerqueira (base; 1,92 cm) arriba al club després de passar pels Maristes Sant Joan, Joventut de Badalona, CB L’Hospitalet, Sabadell Sant Nicolau i UE Barberà. El jugador es trobava actualment sense equip, el que ha propiciat la seva incorporació immediata a les ordres del tècnic, Mario del CampoFernando Cerqueira ja ha entrat en la convocatòria d’aquest cap de setmana per al partit a la pista del C.E Onyar A.

D’altra banda, el club ha descartat el retorn d’Adrià Hijós en no complir-se els requisits exigits per la Federació Catalana per fer possible el seu fixatge. Amb l’arribada de Fernando Cerqueira ja són 12 jugadors els integrants de la plantilla del primer equip.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×