Autor Societat
28 febrer 2015 a 11:30

Es millorarà l’asfalt dels carrers Veneçuela, Lleida i Vallcarca

3 Flares 3 Flares ×

Es millorarà l’asfalt dels carrers Veneçuela, Lleida i Vallcarca

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant CugatImatge cedida per l’Ajuntament de Sant CugatImatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

Amb l’objetiu de millorar la qualitat urbana de la ciutat, l’Ajuntament de Sant Cugat millorarà l’asfalt dels carrers Veneçuela, Lleida i Vallcarca. Els treballs es duran a terme la setmana que ve. El pla de reparació i millora de l’asfalt del conjunt del municipi compta amb un pressupost global de 242.000 euros.

Al carrer de Veneçuela els treballs començaran dilluns, 2 de març; concretament entre els carrers Bolívia i el Salvador. Aquest tram de carrer es tallarà entre les 9 i les 18 h.

Al carrer de Lleida, les obres duraran dos dies, dilluns i dimarts. Es duran a terme entre el carrer Osca i el carrer Saragossa, tram que es tallarà entre les 9 i les 18 h els dos dies.

Finalment, al carrer Vallcarca els treballs s’efectuaran el dimarts, 3 de març, i no suposaran cap tall de trànsit.

D’altra banda, a la part del camí de Sant Medir que connecta amb la carretera de la Rabassada s’han estat duent a terme durant tot el dia d’avui unes obres per asfaltar els trams prèviament formigonats.

 

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×