Autor Bàsquet
3 febrer 2015 a 17:00

El Cadet 2000 estrena el projecte del portal de bàsquet Fast Break

1 Flares 1 Flares ×

L’equip de gravació va enregistrar un vídeo al novembre

cadet 2000

Plantilla del Cadet 2000 de la UE Sant Cugat // Imatge cedida per la UE Sant Cugat

El portal de bàsquet de formació català Fast Break, va escollir la plantilla masculina del Cadet 2000 de la UE Sant Cugat per a la seva estrena. Durant dues setmanes del passat novembre l’equip de gravació del portal va enregistrar imatges i entrevistes amb el consentiment del club i de les famílies dels jugadors.

En aquell moment, el Cadet 2000 competia a la fase prèvia de nivell A, al grup 4, on va acabar en última posició, amb un balanç d’una victòria i nou derrotes. El reportatge, que té una duració de més de 7 minuts, mostra una d’aquestes derrotes, la que va patir en el partit de la setena jornada davant el CB Santa Coloma per (72-77)

En aquests moments l’equip està jugant la fase regular de nivell A-2, al grup 7, i està situat segon de la taula de classificació amb dues victòries i una derrota.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×