Autor Cultura
20 gener 2015 a 13:30

L’art més solidari a Cal Pintxo, amb Joan Vizcarra i Ramon Gutiérrez

0 Flares 0 Flares ×

Hi haurà caricatures gratuïtes pels més solidaris

Obra del pintor cerdanyolenc Ramon Gutiérrez

Obra del pintor cerdanyolenc Ramon Gutiérrez

El proper divendres 23 de gener al local de Cal Pintxo (carrer Sant Ramon, num. 154) de Cerdanyola del Vallès, s’inaugura una exposició conjunta del conegut caricaturista  Joan Vizcarra i el pintor local Ramon Gutiérrez.

Serà una exposició on trobarem un recull de les obres més significatives de tots dos artistes, i on també es podran adquirir còpies dels treballs d’aquets autors.

Una de les dades més significatives de l’exposició, és el fet que la recaptació total que es reculli al llarg dels dies que es mantingui oberta aquesta exposició, es destinarà al menjador solidari que l’Associació Amics de Mossèn Rosell gestiona a Cerdanyola.

A més, seguint en aquesta línia solidaria, el mateix dia de la inauguració, els dos protagonistes de l’exposició faran caricatures i retrats gratis a tots els ciutadans que facin una aportació econòmica o entreguin aliments envasats (o que es puguin conservar) per al rebost del menjador social.

"Mister Bean", del caricaturista Joan Vizcarra

“Mister Bean”, del caricaturista Joan Vizcarra

La relació d’amistat que uneix a tots dos artistes ve de lluny. Es van conèixer als anys 80, quan eren estudiants de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i des de llavors han mantingut sempre una passió compartida per l’art i per la música “ rock and roll”. Aquesta passió compartida estarà ben present en la seva proposta conjunta a Cal Pintxo.

Els Amics de Mossèn Rosell és una ONG amb seu a Cerdanyola del Vallès que gestiona un menjador social on cada dia acudeixen al voltant d’unes quaranta persones sense recursos. El seu nom és un homenatge a la figura de Mossèn Josep Rosell, qui va estar al capdavant de la parròquia de Cerdanyola durant gairebé 40 anys.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×