Autor Societat
7 gener 2015 a 14:00

L’Ajuntament lliurarà els premis de la 16a cursa Sant Silvestre

0 Flares 0 Flares ×

 Per els classificats entre la quarta i la vint-i-cinquena posició

Sant Silvestre Sant Cugat

Divendres l’Ajuntament lluirarà els premis de la Sant Silvestre// Foto: Xavi Rondon

El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Xavier Tizón, serà l’encarregat de presidir el proper divendres dia 9 l’entrega de premis de la 16a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat que va tenir lloc com és tradicional el darrer dia de l’any.

L’acte que és farà a la primera planta de l’Ajuntament i que començarà a les 19 hores, servirà per lliurar els premis als classificats entre la quarta i la vint-i-cinquena posició de la general (homes i dones) per als millors corredors local i per equips, ja que les premis als tres primers classificats en cada categoria es van lliurar el mateix dia un cop acabada la cursa.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×