Autor Cultura
19 gener 2015 a 14:00

El Museu d’Art de Cerdanyola aposta per l’entorn i la seva relació amb l’art

3 Flares 3 Flares ×

La primera exposició serà de l’artista Anna Llimós i Vidal

Obra de l'exposició "Territoris privats. Empremtes de l'habitar" d'Anna Llimós i Vidal // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Obra de l’exposició “Territoris privats. Empremtes de l’habitar” d’Anna Llimós i Vidal // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Dins del cicle d’Art Contemporani dedicat al concepte de “territori”, que aquest any proposa el MAC, trobem l’exposició de l’artista bellaterrenca Anna Llimós i Vidal, L’exposició s’inaugura aquest dijous i es podrà veure fins al 8 de març a l’Espai Arc.  

La mostra de la jove artista local, anomenada “Territoris privats. Empremtes de l’habitar”, es centra en la representació dels territoris privats, explorant a través dels objectes quotidians els records i les vivències que els acompanyen i el seu oblit.

La mostra “Art en trànsit” produïda per La Panera, serà la temàtica central d’un seguit d’exposicions en què varis artistes contemporanis presentaran un seguit d’obres centrades en la representació de l’espai que ens envolta.

Totes les obres estaran comentades per tot tipus de pensadors, i deixaran escrit el seu punt de vista en un text s’obre l’obra i el seu objectiu. En aquest cas l’anàlisi anirà a càrrec de la crítica d’art Montse Badia.

Fitxa tècnica

Exposició Territoris privats. Empremtes de l’habitar

Treballs d’Anna Llimós i Vidal

Museu d’Art de Cerdanyola. Espai Arc

Del 22 de gener al 8 de març

Inauguració: dijous 22 de gener a les 19h

3 Flares Twitter 2 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×