Autor Voleibol
26 gener 2015 a 14:00

El CV Sant Cugat aguanta el pols a la part alta

3 Flares 3 Flares ×

Superen al Tenerife Santa Cruz per 0-3

Instant de l'encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid

Instant d’un encontre del Voleibol Sant Cugat // Foto: Jordi Pascual

Tenerife Santa Cruz 0-3 CV Sant Cugat (Superliga 2 Femenina)

El Vòlei Sant Cugat continua lluitant a la part alta de la Superliga 2 nacional femenina. En l’última jornada va superar amb claredat a un Tenerife Santa Cruz que es troba en una situació delicada, doncs les canàries són penúltimes i lluiten per no baixar de categoria. Les santcugatenques, al seu torn, es mantenen terceres a tres punts del líder, el VP Madrid, i a un del segon, el Sant Boi.

El matx contra les canàries va ser igualat al primer set, en que les alternatives al capdavant del marcador van ser constants fins que les vallesanes van tenir el servei a favor. A partir de llavors van solventar el set fins el 21-25 i van aprofitar la desfeta moral del Tenerife per sentenciar el partit als dos següents (15-25 i 19-25). El proper compromís del Sant Cugat serà contra el Sant Boi, un rival directe per la zona alta. Guanyar a les del Baix Llobregat suposaria escalar una posició a la classificació i posar-se a tir del liderat.

CV Vall d’Hebron 1-3 CV Sant Cugat (Primera Nacional Femenina Grup B Nord)

Al seu torn, el segon equip va superar al Vall d’Hebron a domicili per un set a tres. Aquesta és la primera victòria del 2015 pel filial santcugatenc, una victòria que va ser força plàcida ja que el rival va cometre moltes errades que van possibilitar el marcador final. El 0-2 inicial va facilitar el camí a les vallesanes i tot i que van perdre el tercer set per una qüestió de relaxació van sentenciar al quart.

El filial continua en segona posició i obre forat respecte les terceres classificades, el Vall d’Hebron. La distància amb les barcelonines ja és de vuit punts. Amb tot, es troben a set punts del liderat que ocupa un Esplugues invicte. Les del Baix Llobregat han fet ple de victòries (10 de 10).

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×