Autor Hockey herba
17 gener 2015 a 9:45

El Club de Campo i el San Sebastián, rivals del Junior a la Copa

5 Flares 5 Flares ×

Les fèmines s’enfrontaran a les madrilenyes i els nois als bascos

Copa Reina femenina hoquei

El quadre del Junior FC femení és el més complicat de la Copa de la Reina // Imatge del twitter @rfe_hockey

El bombo de la Masia Freixa de Terrassa va deparar sorts diferents pels equips del Junior FC a la Copa del Rei i de la Reina. A l’equip femení li va caure el gran coco de la Divisió d’Honor femenina: el Club de Campo. Al masculí, en canvi, el sorteig el va emparellar amb un rival més assequible: l’Atlético San Sebastián.

Per les noies santcugatenques serà tot un repte l’encontre contra les madrilenyes. El Club de Campo ha demostrat fins el dia d’avui una gran autoritat al campionat de lliga, ja que lideren la classifiació amb un balanç de nou victòries, un empat i una única derrota. A més, hauran de fer front a l’equip que defensa títol i que en les últimes edicions de la competició ha dominat amb mà de ferro, doncs s’ha imposat en sis de les últimes set. En cas de passar de ronda es trobaria amb les guanyadores del RC Polo-Taburiente.

A la Copa de la Reina aquests han estat els emparellaments:

-RC Polo-Taburiente

-Junior FC-Club de Campo

-Real Sociedad-Atlètic Terrassa

-SPV Complutense-Club Egara

Més fàcil pels nois

D’altra banda, l’equip masculí es veurà les cares contra l’Atlético San Sebastián. Els bascos es troben a la part baixa de la Divisió d’Honor A i freguen el descens de categoria ja que la distància amb el RC Jolaseta (novè classificat) és de només dos punts. Per la situació dels dos equips, a priori, els santcugatencs parteixen com a favorits i en cas de passar es trobaria amb dos equips de gran volada: el guanyador del RC Polo-Club Egara.

A la Copa de la Rei els emparellaments han estat els següents:

-SPV Complutense-Jolaseta

-Club de Campo-Atlètic Terrassa

-RC Polo-Egara

-Atlético San Sebastián-Junior

27 anys del títol femení

Les competicions de Copa del Rei i de la Reina es disputaran del 13 al 15 de març a Can Salas, les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa HC. Els dos equips del Junior competiran ben a prop de casa, a uns 17 quilòmetres aproximadament. Sentir el calor de la seva afició com si juguéssin de locals podria ser determinant sobre tot per l’equip femení, que es qui pitjor quadre tindrà per davant. Enguany es compliran 27 anys del primer i únic títol de Copa de les santcugatenques, un títol que, per què no, es podria tornar a guanyar a la co capital vallesana.

5 Flares Twitter 2 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×