Autor Ensenyament
3 desembre 2014 a 14:30

L’Euncet donarà una masterclass sobre coaching

0 Flares 0 Flares ×

Es presentarà la nova edició del Màster Internacional en Coaching & Business

masterclass escola eumcet

La Masterclass de l’Escola de Negocis Euncet // Imatge cedida per l’Euncet

 L’Euncet Business School de Terrassa farà una masterclass sota el títol: “Tres claus per a l’èxit i els resultats sostenibles: neurolideratge, coaching i gestió emocional” per presentar la nova edició del Màster Internacional en Coaching&Business. La presentació correrà a càrrec de la professora Ana Riesco, coach i consultora sènior empresarial i personal, experta en PNL, intel·ligència emocional i lideratge i actual directora del Màster. La sessió tindrà lloc el proper dijous 11 de desembre de 19 a 21 hores a l’Aula 1-2 de l’Euncet. L’assistència és gratuïta i les places són limitades per lo que és necessari fer inscripció. L’Euncet Business School està a la Ctra.local BV-1221 de Terrassa a Talamanca, Km. 3

FundAres, especialistes en Processos de Coaching, i l’Escola de Negocis Euncet ofereixen una formació amb titulació de Master Internacional en Coaching & Business de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que compta amb la garantia de professionals altament qualificats i un programa d’entrenament diferencial i d’alt valor afegit en el desenvolupament de projectes empresarials individualitzats.

La situació del mercat laboral que s’està patint, fruit d’una insaciable recerca de resultats a qualsevol preu, requereix un replantejament profund d’estratègies i comportaments tant a nivell individual com col·lectiu. És necessari un canvi basat en l’acció amb valors i un focus en la sostenibilitat del vessant social amb sòlides bases organitzacionals. És a dir, un aprenentatge continu en la transformació de la creativitat en innovació.

Per això està agafant cada cop més importància la figura del coachig i les eines que utilitza en els entorns empresarials i organitzatius. La resolució de problemes, la presa de decisions, el control de les emocions, la col·laboració i la gestió de les persones i el canvi són habilitats que els emprenedors han de treballar contínuament.

El coaching professional i executiu s’està establint en tot tipus d’organització: administracions públiques, institucions o associacions professionals, en temes de sanitat o educació entre altres. Per això cada cop més al líder-coach se l’associa amb una figura que pot donar valor afegit al món organitzatiu i empresarial.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×