Autor Societat
19 desembre 2014 a 15:00

La cavalcada de reis de Valldoreix ja és a punt

0 Flares 0 Flares ×

Es repartiran 250kg de caramels

Els Reis Mags rebran les cartes dels nens i nenes a la plaça Maria Sabater

Els Reis Mags rebran les cartes dels nens i nenes a la plaça Maria Sabater // Imatge cedida per l’Ajuntament de Valldoreix

 

La cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags de Valldoreix començarà al carrer de Sant Albert a les 17.45h i seguirà fins a arribar a la Plaça de Maria Sabater on a les 18.00h començaran les activitats d’animació infantil, i a les 19.00h la recollida de cartes per part dels Reis de l’Orient.

Les carrosses dels reis passaran per la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, la Plaça Mas Roig, l’Avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig de la Oreneta, la plaça dels Ocells, l’Avinguda Alcalde Ramon Escayola, el passeig Nard i finalment la plaça Maria Sabater on els Reis faran l’ofrena al nen Jesús.

A la plaça Maria Sabater hi haurà ubicades diverses activitats mentre es realitza la cavalcada dels reis. Entre d’altres hi haurà taller de titelles de reis, titelles màgiques de dit, titelles màgiques de fil, un taller de fanalets de reis, pintura de cares i xocolata per a tothom.

Durant la cavalcada es repartiran 250kg de caramels des de les 16 carrosses que formaran la comitiva reial.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×