Autor Política
18 desembre 2014 a 17:00

ICV farà tres esmenes per la ciutat als pressupostos de la Generalitat

4 Flares 4 Flares ×

També ha mostrat la seva disconformitat amb els nous pressupostos

R.Casamitjana, M.Ribas i J. Calderon

R.Casamitjana, M.Ribas i J. Calderon // Foto:Xavier Boix

Els representants d’ICV-EUiA a Sant Cugat han confirmat que el grup ecosocialista farà tres esmenes sobre la ciutat al Parlament de Catalunya, amb motiu de l’aprovació dels pressupostos del 2015, que no inclouen algunes inversions molt necessàries per la ciutat. La principal portaveu de la formació a Sant Cugat, Roser Casamitjana, ha explicat que “les esmenes seran pràcticament les mateixes que ja es van plantejar l’any passat. Són les esmenes d’inversions imprescindibles per la ciutat i que el Govern de la Generalitat no sembla contemplar“.

Les tres esmenes es refereixen a la construcció del nou institut Leonardo da Vinci, que fa temps que està planificada però no consta a cap pressupost; la de l’Hospital lleuger Vicente Ferrer, que hauria de donar servei a Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal; i la d’una segona residència i centre de dia.

Dures crítiques al Govern

La formació ecosocialista també ha llançat dures crítiques al Govern de la Generalitat pels nous pressupostos. ICV ha posat en dubte la viabilitat dels nous pressupostos, que són una clara prova del fracàs de les polítiques d’austeritat dels últims anys.

Els representants d’Iniciativa, que han presentat una esmena a la totalitat per reclamar uns pressupostos més socials, també han retret al govern de CiU que utilitzant els treballadors públics i la seva paga extra com a mitjà de xantatge per aconseguir els suports necessaris per a la seva aprovació. Els ecosocialistes han afirmat que els drets laborals dels treballadors públics s’han d’aprovar sí o sí.

4 Flares Twitter 1 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×