Autor Voleibol
15 desembre 2014 a 12:00

El Voleibol Sant Cugat guanya a la pista del Motorsan Guadalajara Voley (1-3)

0 Flares 0 Flares ×

L’equip va reaccionar després de perdre el primer set

Instant de l'encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid

Instant d’un encontre del Voleibol Sant Cugat // Foto: Jordi Pascual

Motorsan Guadalajara Voley 1-3 Voleibol Sant Cugat

(25-19/25-27/19-25/23-25)

El passat dissabte es va viure un partit molt emocionant a la pista del Guadalajara. Els dos equips venien amb bones ratxes de resultats i els dos volien aconseguir la victòria.

1-0

El primer set va estar dominat per l’equip local de principi a final. L’equip no va saber trobar els seu joc i els erros forçats junt amb les males decisions en atac van condemnar a l’equip a perdre el primer set de forma clara.

1-1

A partir del segon set la cosa va canviar pel Voleibol Sant Cugat. El joc de l’equip va ser més molt més sòlid. El bloqueig va començar a sumar fet que va donar una solidesa defensiva molt gran. L’equip va portar el ritme del joc a diferència del primer set i l’equip rival no va saber com fer mal al Sant Cugat. Al final del set el Voleibol Sant Cugat va tenir uns moments de dubtes però va acabar resolent el set amb un ajustat 24-26

1-2

El tercer set ja va estar marcat per la mateixa dinàmica que l’anterior. Les noies de Sant Cugat van tenir molt poques errades i en defensa continuaven amb la mateixa solidesa. En aquest cas no hi va haver-hi cap relaxació al final i es va guanyar còmodament amb un 19-25

1-3

Finalment en el quart set l’equip va rematar a l’equip local per endur-se la victòria. El set es va anar mantenint igualat però amb el mateix domini i solidesa defensiva dels anteriors dos sets. El set va finalitzar amb un 23-25 i l’equip es va endur els 3 punts d’uns pista molt difícil.

Amb aquesta victòria l’equip es situa en la quarta posició de la Superlliga Femenina 2 del grup B.

L’equip de sèniors a 2a Catalana – 1a Fase – Grup A va guanyar a la pista del Volei 6 Manresa per 2-3. Va ser un un gran partit de les noies del CV Sant Cugat que van guanyar a casa del líder. L’equip local les esperava amb la intenció  de demostrar la seva superioritat i no va poder ser.

El Manresa és un equip amb totes les lletres. Tenen un atac de primer temps que no el juga cap equip de la categoria. El seu servei és fort i veloç i les seves jugadores defensen qualsevol atact amb intensitat i atreviment. Tot i les grans qualitat de les de Manresa  l’equip de Sant Cugat va ser millor.

L’equip va estar implicat en cada punt del ‎partit i van suar la samarreta en cada acció. Amb un joc ràpid per les puntes l’equip anava sumant tot i les dificultats. Pel centre, amb un enorme bloqueig manresà, les de Sant Cugat passaven amb habilitat i força. La recepció patia i la defensa sempre acabava pel terra deixant -se la pell. Va ser un partit de vòlei en estat pur on la victòria se’n va anar cap a Sant Cugat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×