Autor Voleibol
24 novembre 2014 a 13:30

Triplet de victòries del CV Sant Cugat

0 Flares 0 Flares ×

Resum de la jornada

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat // Imatge del web de CV Sant Cugat

A la Súper lliga 2 – Grup B, les santcugatenques han jugat dos partits contra els seus rivals més directes, el Volley is Life Grupo 2008, i el CD Universidad de Granada.

El dissabte, van jugar contra el Volley is Life Grupo 2008 en un partit molt dur. Els dos equips van cenyir molt la sacada, i això fa afavorir a l’espectacle, ja que, cada punt tenia grans accions de defensa. El joc de les santcugatenques va ser una mica més sòlid, però els errors no forçats les van condemnar diverses vegades a lluitar el set a la recta final. Cap dels dos equips va trobar l’estabilitat en el seu joc per arribar a dominar la trobada des de l’inici fins al final. El partit, es va acabar resolent en un 5è set extrem en el que l’equip de Sant Cugat es va endur el partit per un 3-2 amb una victòria molt treballada i molt important.

Pel què fa al matx contra el CD Universidad de Granada, la trobada va començar amb molta intensitat per part dels dos equips. Les de Granada, amb una defensa incansable, van dificultar molt l’atac a les santcugatenques. Van fer-les rematar 3 i 4 vegades per acabar un punt, cosa que les va descentrar per moments, i va provocar que cometessin més errors del que és habitual. Les de Sant Cugat, per la seva banda, van treballar molt amb la sacada i el bloqueig, però la seva defensa no podia contrarestar l’atac rival. Un cop més, el partit es va definir al 5è set, i de nou va caure a favor de les vallesanes amb un 3-2. D’aquesta manera, van aconseguir dues grans victòries contra equips molt complicats i en situacions molt difícils que ja sumen tres victòries consecutives.

A 1a Nacional – Grup B Nord, a les jugadores del CV Sant Cugat els va tocar descansar, mentre que a 2a Nacional – 1a Fase – Grup A, les santcugatenques van sobreposar-se com a visitants a les Vikings Volei Prat amb un 2-3. En una disputada victòria en un partit d’aproximadament 2h i 30 minuts, les del Prat van defensar amb molta voluntat i encert, fet que els va fer guanyar molts punts. Després però, la constància de les de Sant Cugat, malgrat que no van jugar com acostumen a fer-ho, va acabar donant-los el joc.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×