Autor Voleibol
10 novembre 2014 a 12:00

Les Sèniors del CV Sant Boi recuperen el partit a les del CV Sant Cugat (3-2)

0 Flares 0 Flares ×

A 1a Nacional derrota del CV Sant Cugat contra el CV Esplugues (3-1)

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat // Imatge del web de CV Sant Cugat

El passat dissabte 8 de novembre, el Club Voleibol Sant Cugat es va enfrontar com a visitant amb el Club Voleibol Sant Boi en el Grup B de la Sènior Súper lliga 2, amb un resultat de 3-2 a favor dels locals.

El partit va ser molt intens contra unes rivals directes degut a estar a la part alta de la classificació. Amb un joc sòlid i sense massa errors, les santcugatenques van dominar els primers sets. L’efectivitat en l’atac, i la solidesa en la defensa va provocar que les locals no es sentissin del tot còmodes i cometessin més errors del que acostumen a fer habitualment. Els parcials dels dos sets van ser ajustats però a favor de les de Sant Cugat.

En el tercer set però, va canviar la dinàmica. La falta de concentració i un excés d’errors de les vallesanes, van animar l’equip local que, amb un joc basat en la defensa, van aconseguir guanyar el set.

En el quart i el cinquè set, els dos equips es van abocar a la defensa. Cap dels dos podia fer punts amb facilitat, i cada jugada tenia dos o tres intercanvis de pilota. En aquest joc, el CV Sant Boi va ser millor. Va cometre pocs errors i va saber aprofitar les ocasions. Al CV Sant Cugat, en canvi, es van prendre males decisions, i el descontrol va ser la tònica del final del partit.

A 1a Nacional derrota del CV Sant Cugat contra el CV Esplugues (3-1)

Equip Sènior a 1a Nacional del CV Sant Cugat

Equip Sènior a 1a Nacional del CV Sant Cugat // Imatge del web del CV Sant Cugat

Després de la victòria el passat dissabte 8 de novembre contra el CV Sant Cugat, el CV Esplugues es va proclamar líder de la categoria. Les locals, que tenien ben estudiades a les vallesanes van marcar el ritme del partit amb el seu servei.

La mala recepció del CV Sant Cugat va fer que l’atac estigues mal executat i que la bona defensa de l’Esplugues fes la resta. No obstant això, les vallesanes, malgrat un joc indecís i desendreçat, van tenir la seva oportunitat de victòria. Hi va haver un moment clau al partit, cap al final del tercer set. El CV Sant Cugat dominava amb cert avantatge fins que una mala rotació les va deixar malparades. La impossibilitat de sortir d’aquesta posició va condemnar l’equip vallesà a la derrota.

Al quart set, el joc de les vallesanes va caure, i les jugadores es van resignar a la pèrdua. El cap de setmana que ve però, les del CV Sant Cugat encara tenen la oportunitat de sumar punts contra dos rivals exigents, el Sabadell i el Canàries. Caldrà veure què succeeix en aquests dos partits.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×