Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
29 octubre 2014 a 8:00

Monestir de Sant Cugat

3 Flares 3 Flares ×
Monestir de Sant Cugat

Monestir de Sant Cugat // Foto: Joan Murcia

El Monestir de Sant Cugat és una antiga abadia que va ser construïda entre els segles IX i XIV. En destaca principalment el seu impressionant claustre. L’any 1931 va ser declarat bé cultural d’interès nacional. Actualment forma part del Museu de Sant Cugat.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×