Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
27 octubre 2014 a 8:00

La força de les entitats

0 Flares 0 Flares ×
Lectura manifest Festa de Tardor

Foto: Xavier Boix

Ahir, com cada any i ja en fa 39, es va celebrar la darrera jornada de la Festa de Tardor amb un gran èxit d’afluència de públic. El temps va acompanyar, amb un sol que espetegava i una setantena d’entitats desplegades per la Plaça Octavià mostrant tot allò que fan i saben fer perquè els seus veïns i veïnes s’animin a participar a fer-les més fortes encara per aconseguir una ciutat més cohesionada. Perquè una societat serà més justa si la riquesa està més ben repartida, si l’administració vetlla perquè s’acompleixin els drets de la ciutadania i també els deures però, també, si el que anomenem “la societat civil” està activa i organitzada. Ahir va ser una prova més i a l’escenari una representació d’aquesta va llegir el manifest de l’edició d’enguany demanant un esforç per no deixar de banda l’ajuda a la cooperació pel desenvolupament. Podeu llegir aquest manifest a la notícia que fèiem com a prèvia a la Festa de Tardor.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×