Autor Voleibol
19 octubre 2014 a 8:30

El Voleibol Sant Cugat estrena la temporada perdent un partit molt igualat contra el VP Madrid (1-3)

0 Flares 0 Flares ×

Sols un dels períodes ha estat clarament dominat per l’equip visitant

Instant de l'encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid

Instant de l’encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid // Foto: Jordi Pascual

La tarda de dissabte 18 d’octubre el Club Voleibol Sant Cugat ha rebut el Voley Playa Madrid en el primer partit de la temporada de la Superlliga femenina 2 (grup B) després del descens de la temporada passada. L’encontre ha estat molt ajustat pel que fa al joc però les madrilenyes han aconseguit emportar-se dos períodes amb el marcador quasi empatat i un tercer (quart al partit) amb domini clar. Per tant, 1-3 poc representatiu del que es s’ha pogut veure al Pavelló Municipal de Valldoreix.

L’equip inicial de les santcugatenques ha sigut Ainhoa Buetas, Paula García, Julia Rodríguez, Esther Bermejo, Claudia Martínez, Sara Julián i Julia Bonet, mentre que el Voley Playa Madrid ha començat l’encontre amb Marina Saucedo, Raquel Díaz, Andrea García, Nazaret Florián, Laura Monzón, Luisa Rodríguez i Lucia Aniorte.

1-0

El primer període ha estat per a les santcugatenques si bé amb un marcador molt ajustat de 25-23. Tot i que les madrilenyes han encetat el marcador, el Voleibol Sant Cugat s’ha mantingut per davant gairebé tot el temps però amb distàncies molt curtes. La màxima diferència registrada ha estat 21-18 però s’ha arribat a estar a punt de perdre el primer període amb un marcador 22-13.

1-1

El Voleibol Sant Cugat no ha pogut puntuar més ja que els tres períodes restants han estat per a les madrilenyes. El segon ha estat molt igualat amb les santcugatenques obrint el marcador però acabant perdent 24-26. El marcador ha estat molt ajustat i la màxima diferència s’ha situat en 18-22 en favor de les madrilenyes. Això demostra el joc d’atac brusc per part dels dos equips que provocava que poques pilotes aguantessin gaire temps en joc.

1-2

El tercer període ha començat amb 0-1 per les madrilenyes. El Voleibol Sant Cugat ha demostrat una gran habilitat que ha desesperat a Vicedo Mayor, entrenador del Madrid, en passar d’un 17-16 a un 20-17. Una habilitat semblant ha demostrat l’equip madrileny en revertir el resultat posant el marcador a 23-24 i acabar emportant-se el període per 23-25.

1-3

Sols els últims minuts de joc s’ha vist una superioritat clara al marcador perquè les madrilenyes s’emportessin el darrer període i els tres punts. Si bé, a la pista no es veia tanta diferència. El quart període ha començat amb 1-0 per a les santcugatenques però, davant el cansanci, aquestes han desaprofitat l’oportunitat i s’han situat a 3-9 als pocs minuts de començar.

Com ha avançat el temps el marcador ha arribat a reflectir un contundent 10-16 que el Voleibol Sant Cugat ha tractat de reduir insatisfactòriament. L’últim període ha acabat amb un clar 18-25 i ha significat la victòria de les madrilenyes tot i la igualtat demostrada durant la major part de l’encontre.

Julia Bonet, clau de l’equip

Més enllà de la líder, Julia Rodríguez, una altra Julia ha tingut un paper clau durant el transcurs del partit. Julia Bonet ha demostrat una gran habilitat tant posant pilotes en moviment com rematant o deixant pilotes mortes sense que les madrilenyes poguéssin fer res.

Classificació poc important i incompleta

En el primer encontre la classificació no té importància ja que sols demostra el resultat d’un partit. D’aquesta manera el Voley Ciudad Cide encapçala la graella amb 3 punts seguits, amb la mateixa puntuació, pel Tenerife Santa Cruz i el VP Madrid. Les santcugatenques tenen, llavors, 0 punts empatades amb cvleganes.com i el Sant Boi.

Falten per disputar-se el Volley is Life Grupo 2008-Motorsan Guadalajara Voley i el CD Universidad de Granada-Volei Grau Castelló. El proper partit de les santcugatenques serà diumenge vinent fora de casa contra el cap momentani de la classificació, el Ciudad Cide.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×