Autor Cultura
4 setembre 2014 a 14:00

La Festa de la Tardor es posa les piles després de l’estiu

11 Flares 11 Flares ×

Dimarts 9 es retroben les entitats organitzadores

Migas a la Festa de Tardor

Foto: Tino Rubio

Després d’una merescuda aturada d’estiu, les entitats organitzadores de la Festa de la Tardor es tornaran a retrobar el proper dimarts 9 de setembre a les 8 de la tarda a la Casa de Cultura per seguir preparant la cita més important de l’any on mostren de forma col·lectiva els seus projectes i feina diària.

Hores d’ara encara no està confirmada la disponibilitat d’espai per part de l’Ajuntament però l’organització va decidir en la reunió d’avaluació de la passada edició de la Festa, que les millors dates per celebrar l’edició d’enguany seria el cap de setmana del 25 i 26 d’octubre.

La Festa de la Tardor és oberta a totes les entitats de la ciutat que desitgin participar-hi però es demana que cadascuna d’elles tinguin un mínim de predisposició a participar en les seves assemblees que per aquesta edició ja tenen un calendari establert. A la primera trobada de la propera setmana s’hi ha d’afegir, sempre a la mateixa hora i el mateix espai, el 23 de setembre – on les activitats de cada entitat haurien d’estar ja decidides -, el 7 d’octubre – on es tancarà el programa i es farà la distribució del tríptic i la comunicació – i el 21 d’octubre –  on es resumirà tot plegat i es faran les darreres indicacions de cara al cap de setmana -. En l’assemblea del proper dimarts s’haurà de triar el lema i qui formarà part de la comissió redactora del manifest. També es plantejarà la disposició de la fira a l’espai i es demana des de l’organització que les entitats assistents pensin en quin tipus d’infraestructures necessitaran per les seves activitats per començar a avançar feina.

La comissió organitzadora ja es va reunir abans de l’estiu, el 16 de juliol a l’Ateneu, per començar a dinamitzar la Festa de la Tardor i plantejarà els primers lemes per portar-los a debat, que no han de ser necessàriament els definitius. Per un costat es proposa que la xarxa solidària sigui protagonista aquest any de la festa perquè se celebren els 20 anys de la reivindicació del 0,7% de cooperació pel desenvolupament i, per l’altre, es proposa que segons com es desenvolupin els esdeveniments el lema giri al voltant del 9N.

11 Flares Twitter 3 Facebook 8 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 11 Flares ×