Autor Voleibol
22 setembre 2014 a 10:15

El CV Sant Cugat acaba l’onzena edició del Torneig Internacional amb matrícula

0 Flares 0 Flares ×

Les cadets i juvenils locals assoleixen el campionat

 

Aquests dies, sobretot el cap de setmana, haureu vist noies estrangeres passejant pel centre de la ciutat oi? Potser alguns de vosaltres no sabíeu qui eren, doncs eren jugadores de volei que participaven en el Torneig Internacional del Club Voleibol Sant Cugat que aquest any arribava a la seva onzena edició i que, com en altres edicions, ha convidat a equips d’arreu de Catalunya, l’Estat i, fins i tot, d’Europa.

Els 4 clubs estrangers que hi han participat són el Riga Volleyball Club de Letònia, l’Sporting Clube de Arcozelo de Portugal i els clubs italians Scuola di Pallavolo Anderlini i Pallavolo Tor Sapienza. Des de l’estat han vingut ha jugar el CV Alcobendas, el CV Torrejón, el CV Rivas i el el Getxo Voleibol. Han participat també 9 equips catalans: CV Vall d’Hebron, CV Esplugues, CV Vilassar de Mar, CV Sant Boi, AE Carles Vallbona, Club Natació Sabadell, CV Sant Martí i l’Escola Pia de Granollers.

Els partits preliminars es van desenvolupar al Pavelló de Valldoreix i a partir de dissabte ja es va centralitzar tot als pavellons de la Rambla del Celler. Amb una calor sufocant es van anar succeint a ritme de rellotge suís les eliminatòries fins ahir diumenge al migdia en que amb un PAV 3 amb unes grades amb un ple de gom a gom i un ambient digne de les grans ocasions es van esdevenir les 3 finals de la competició infantil, cadet i juvenil. Nivell important en els partits. En la primera, la infantil, s’enfrontaren les madrilenyes del CV Torrejon amb les romanes del Pallavolo Tor Sapienza, molt superiors, que es van imposar per 2-0, rebent el suport d’una sorollosa afició.

La final cadet va enfrontar les noies d’Arseni Llenas del CV Sant Cugat amb el CV Vall Hebron, un clàssic d’aquest esport, un partit més igualat però en el que les locals es van imposar amb força solvència per 2-0. I en la darrera final, la més disputada i espectacular de les tres, les juvenils del CV Sant Cugat es van imposar al CV Esplugues també per 2-0.

Vàrem poder parlar amb alguns dels protagonistes del Torneig, un dels entrenadors, l’Arseni Llenas, content pel campionat realitzat per les seves noies, al que li vàrem demanar una valoració de la competició “el torneig a nivell de club es un esforç increïble, son 111 partits que organitzem en 4 dies amb molt de ritme, amb moltes hores amb el temps mil·limetrat, amb hores i hores de jugar i aquest volum és el que ens interessa al principi de temporada. Estic molt content perquè el club ha respost molt bé, perquè per les jugadores els suposa un plus brutal d’orgull perquè veuen que el seu club munta coses increïbles i perquè a nivell competitiu i  esportiu els va de conya en aquest moment“, sobre la competició del seu equip en concret ens afirmà que estava “molt content perquè la meitat de l’equip és nou doncs ve de l’infantil i dues son noves que han volgut venir i estem molt contents que això passi, la conjunció del grup és molt bona, hi ha molt ambient i veiem que podrem treballar de valent i a nivell del torneig molt be, volíem guanyar-lo i els objectius tècnics també els hem assolit i veiem que podrem desenvolupar-los durant la temporada, en el moment que havíem de concentrar-nos hem sabut fer-ho“.

Però si ahir hi havia un home satisfet al parquet del PAV 3 era el president del Club Voleibol, el Miquel Martínez al que li vàrem demanar una valoració també del torneig, després de veure la “moguda” de veure tantes i tantes noies per la ciutat amb les seves famílies, escoltar llengües d’arreu, tot plegat fent tant de goig “estem molt contents perquè és l’onzena edició, hi ha coses que sembla que surten soles però darrera d’aquest torneig hi ha molta feina i quan estan al parquet es fa palès que hi ha 550 noies competint, 44 equips, tenim agafat el tema però hem de valorar que 60 famílies tenen allotjades 60 nenes que algunes ni es coneixien, 30 voluntaris, 15 entrenadors, hi ha una feina impressionat perquè això surti. Molt contents que no hi hagi hagut cap tipus d’incident, amb un nivell esportiu molt alt i els nostres equips demostren tenir un nivell molt alt, com a mínim a nivell estatal“, a més heu arribat a les finals i heu guanyat!, “sempre intentem portar equips d’entitat perquè el nivell esportiu pugi i malgrat el resultat importi relativament també és important“, i què diuen els equips de fora del torneig? “estan contents perquè veuen que hi ha una gran moguda i destaquen Sant Cugat perquè els encanta la ciutat, el seu clima i que és oberta i hi ha molta vida“.

Cal pensar, i ho hem compartit amb l’organització del Torneig, que un esdeveniment d’aquest tipus a banda de ser una festa esportiva de primer nivell és també una oportunitat econòmica important per la nostra ciutat. De fet, el mateix president del club ens va confirmar ahir que “hi ha molta gent al voltant del torneig, sinó pregunteu als bars restaurants i comerços“. Fent un càlcul a partir d’esdeveniment com ara el campionat d’Espanya que ells mateixos van organitzar fa uns anys aquest torneig ha pogut deixar als hotels, restaurants, bars i comerços de la ciutat al voltant d’uns 100 mil euros aquest cap de setmana.

Classificacions definitives

CLASSIFICACIÓ INFANTIL CLASSIFICACIÓ CADET CLASSIFICACIÓ JUVENIL
1 Tor  Sapienza 1 CV Sant Cugat A 1 CV Sant Cugat A
2 CV Torrejón 2 CV Vall d’Hebron 2 CV Esplugues
3 AE Carles Vallbona 3 Getxo 3 Feel Volley Alcobendas
4 Esplugues 4 CV Vilassar 4 CV Sant Cugat SC
5 Feel Volley Alcobendas 5 Sant Cugat (Eros) 5 Vall d’Hebron
6 CV Sant Cugat A (Aitor) 6 CV Rivas 6 MARUPE
7 CV Sant Cugat (Àlex) 7 Sant Cugat Negre 7 Anderlini
8 CV Vilassar 8 CV Esplugues 8 Torrejón
9 Escola Pia 9 Feel voley Alcobendas 9 Vilassar
10 CV Sant Cugat (Tamayo) 10 MARUPE 10 Sant Cugat Marina
11 CV Sant Cugat (Martin) 11 AD ARCOCELO 11 CN Sabadell
12 CV Sant Cugat (Mònica) 12 Escola Pia 12 CV Sant Cugat Negre
13 CV Vall d’Hebron 13 Torrejón 13 CV Sant Boi
14 CV Sant Cugat (Maria) 14 Sant Martí 14 Escola Pia
15 Sant Cugat Vermell
16 Sant Cugat (Aitor)

Les millors jugadores del torneig han estat Manuela Riglioni, del conjunt infantil del Pallavolo Tor Sapienza; Magalí Montoro, del cadet del CV Sant Cugat, i Laura Brun, del juvenil del CV Sant Cugat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×