Autor Cultura
27 agost 2014 a 18:02

La Canals – Galeria d’art organitza un concert

7 Flares 7 Flares ×

L’exposició d’en Jordi París es pot visitar fins el 28 de setembre

Algunes de les peces de l'exposició

Algunes de les peces de l’exposició // imatge de la web www.canals-art.com

En motiu de l’exposició Catorze Ferralles, de Jordi París, la Canals – Galeria d’art organitza el proper dimecres 3 de setembre a 2/4 de 8 de la tarda un concert que amb el títol ‘Alquímia del so: transmutació del llenguatge‘ farà un recorregut per les músiques d’en Bach, Prokofiev, Berio i Pärt de la mà dels violins de la Sara, en Samuel i la Matilda Cubarsi.

L’exposició d’en Jordi París, que es va inaugurar el passat 2 de juny, consta de diverses peces d’aquest artista de Bell-lloc d’Urgell que per aquesta ocasió ha volgut mostrar el seu treball amb eines de feina, ‘rovellades per estar a sol i serena‘, com diu en el vídeo de presentació, i que després son disposades per ell en formes diverses. L’exposició estarà a la Sala del Carrer de la Creu fins el proper 28 de setembre.

7 Flares Twitter 2 Facebook 5 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 7 Flares ×