Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
12 agost 2014 a 8:00

El Teatre-Auditori

1 Flares 1 Flares ×
Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

El Teatre-Auditori de Sant Cugat va ser construït l’any 1993, obra dels arquitectes Ramon Artigues i Ramon Sanabria. És un centre molt valuós d’intercanvi de valors i experiències en camps diversos: teatre, dansa, música, màgia, òpera, circ… , amb espectacles de prestigi mundial i actuacions de figures de renom en el món cultural.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×