Autor Economia
25 juliol 2014 a 16:00

La Cambra de Terrassa amplia l’oferta formativa en màrqueting digital i noves tecnologies

1 Flares 1 Flares ×

Per satisfer la demanda del col·lectiu empresarial

Sessió de màrqueting digital

Sessió de màrqueting digital // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa posarà en marxa una àmplia oferta formativa en màrqueting digital i tecnologies de la informació com a resposta a la pujada de la demanda experimentada per part de les empreses.

L’entitat posa a l’abast un pla format per deu cursos de formació d’entre 4 i 12 hores orientats a oferir idees en la gestió de les eines que ofereixen les tecnologies de la informació aplicada al màrqueting empresarial. A part d’aquests, s’han programat cursos sobre crear webs utilitzant WordPress i sobre com utilitzar FacebookTwitter, entre d’altres.

Pel que fa el programa d’especialització en màrqueting digital, es tracta d’un programa de 65 hores que començarà el pròxim 2 d’octubre i oferirà les eines per tal d’ajudar a les empreses a contactar directament amb clients, detectar tendències i fer un pla de xarxes, entre d’altres aspectes.

L’entitat també oferirà una oferta d’assessorament per tal de maximitzar el benefici de les empreses interessades i accedir a nous mercats digitals. Cal assenyalar que des del 2008 ja ha atès un total de 65 empreses.

A part, la Cambra de Terrassa ha realitzat cursos de formació continuada durant el mes de juny, amb prop de 200 participants, on s’ha tractat les xarxes socials Instagram, Youtube Pinterest.

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×