Autor Societat
11 juliol 2014 a 8:37

‘Explica’m Teixint’, aquest matí a la Casa Aymat

0 Flares 0 Flares ×

Una proposta familiar molt interessant

Paco Minuesa, d'Entretallers, en una sessió informativa del teler

Paco Minuesa, d’Entretallers, en una sessió informativa del teler // Imatge cedida

L’Explica’m Teixint és un projecte de creació artística col·lectiva que té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de dones supervivents de violència masclista mitjançant l’art del tèxtil. Aquesta iniciativa la coordina Museus de Sant Cugat amb l’estreta col·laboració de l’àmbit de la Dona de l’Ajuntament i Entretallers, tallers municipals d’art.

Les dones usuàries del projecte a les quals s’adrecen són membres de l’associació No estàs sola i amb aquesta proposta pretenen crear xarxa i lligams afectius, proporcionant un espai còmode i acollidor on les dones puguin sentir-se a gust, amb l’excusa de la creació artística. Tanmateix, es recupera el llegat del tapís que l’Escola Catalana va deixar a Sant Cugat, objectiu també important, a la mateixa seu on es va crear aquesta, l’antiga manufactura Aymat i avui Museu del Tapís Contemporani.

Avui divendres, a les 11.30h, obren les portes del taller on realitzen aquest projecte, per tal de fer-lo visible a la ciutadania i poder explicar millor quins objectius tenen, fent també sensibilització sobre la xacra de la violència masclista. El que fan és proposar un taller obert de tapís per als més menuts, de manera que sigui una activitat oberta a tothom i el més participativa possible. De cara però al 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista, s’està preparant una activitat de més envergadura de la que n’informarem més endavant. El preu de l’entrada és de 2 €.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×