Autor Política
25 juliol 2014 a 10:30

El PP qüestiona subvencions a Òmnium i ANC de Sant Cugat

0 Flares 0 Flares ×

Al ple de dilluns es va aprovar una modificació de pressupost de 300 mil euros

 

Álvaro Benejam al ple de juliol

Álvaro Benejam al ple de juliol // Foto: Xavier Boix

En el ple de dilluns el Grup Municipal del Partit Popular va qüestionar que es modifiqués el pressupost del 2014 i, sobretot, que es fes per subvencionar “les activitats polítiques i no culturals d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Cugat“, segons el seu regidor Álvaro Benejam.

I és que en aquest ple es va portar a aprovació un seguit de propostes de canvi de partides que “no es preveien l’octubre del 2013 i que no suposen un increment del pressupost sinó un canvi de partides“, segons el Tinent d’Alcalde d’Economia, Carles Brugarolas. L’aprovació, que no va comptar amb el suport del PP, però tampoc del PSC, ICV i CUP perquè no donen mai suport al que fa referència a un pressupost que no van votar en el seu moment, proposava un canvi de partides per valor de més de 300 mil euros.

Els canvis més importants però no eren les subvencions rebudes per aquestes dues entitats de la nostra ciutat, el motiu pel qual no es va parlar al ple perquè com va explicitar el regidor del PP “no es va explicar a la comissió d’economia però tampoc a la de cultura“, que en total era de 12 mil €, sinó despeses per la celebració del Any Formiguera – 30 mil € – , el conveni amb l’Ateneu de 50 mil euros i per la celebració del Tricentenari – 20 mil € -, qüestionades també ambdues pel PP.

Entre la resta de partides que es van aprovar hi havia també una de 6.000 per la Unió Ciclista, una de 23.000 pel Centro Popular Andaluz, una altra de 20.000 per la redacció del treball dels Arbres Singulars de Sant Cugat i 30 mil per actes de protocol. Una de les partides que va generar certa discussió va ser la adreçada a la Biennal d’Art Contemporani que, segons els populars, “per fi rebia suport municipal amb 4 mil euros“, qüestió que no va compartir l’equip de govern. La resta fins a 300.000 era concrecions de partides de neteja de concessions d’instal·lacions esportives – 58 mil€ -, materials per equipaments, pràctiques estudiants, etc.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×