Autor Motor
8 juny 2014 a 9:00

La campanya de TV del Gran Premi es promociona amb el nou tema de la cantant Romy Low

3 Flares 3 Flares ×

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP arranca amb el lema “Mou el cul i vine”

MotoGP

MotoGP // Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

El tema “Overload”, nou single de la cantant Romy Low, és la base musical de la campanya de TV del Gran Premi  Monster Energy de Catalunya MotoGPTM que s’ha estrenat aquesta setmana. L’espot, un follow-up de la campanya de la temporada passada, intenta promoure que tots els aficionats vagin al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 13, 14, i 15 de juny per viure la setena prova del Campionat del Món de MotoGPTM.

La col·laboració amb Romy Low ha estat la novetat d’enguany. Aquesta participació ha creat sinèrgies entre la cantant i el Circuit coincidint amb el llançament del nou single de la cantant. L’energia del tema dance “Overload” acompanya a la perfecció les imatges de les curses de MotoGPTM que apareixen a l’espot promocional. La campanya s’ha emès a les franges de màxima audiència tant a ràdio com a televisió.

Sobre Romy Low

La cantant i compositora catalana Romy Low es coneguda internacionalment gràcies a “Flapper Girl”, single de 2010. Amb aquest debut es va comprovar que era capaç de fusionar estils com el dance, pop, R’n’B i el funky-hip hop. Amb les cançons “Just the way I want to be” o “Break it!” ha arribat a ser els número 1 de els llistes dance.

Al 2014 presenta un nou tema “Overload” que té la col·laboració del DJ-Productor Difive, amb ajuda vocal de Lexter i els arranjament del productor musical Xasqui Ten.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×