Autor Economia
23 maig 2014 a 17:45

CCOO explica que l’única solució al conflicte de Panrico segueix sent la sortida negociada

3 Flares 3 Flares ×

Rebutgen el “xantatge de la Direcció” de l’empresa

Protestes de CGT Panrico a Santa Perpètua de Mogoda

Protestes de CGT Panrico a Santa Perpètua de Mogoda // Imatge cedida per CGT

CCOO de Catalunya ha reiterat que l’única sortida possible a l’actual situació de conflicte a Panrico és una sortida negociada.

El sindicat obrer ha explicat que “no serà possible garantir un futur industrial per a la planta de Santa Perpètua de Mogoda si la sortida d’aquesta situació parteix de la imposició o el xantatge per part de la Direcció de l’empresa, perquè està vinculant la sortida negociada a l’acceptació de l’acomiadament de la representació legal dels treballadors/es”.

CCOO de Catalunya vol que es torni a establir un escenari de negociació on es minimitzin els acomiadaments i es garanteixi el futur de la planta de Santa Perpètua de Mogoda. En aquest sentit, el sindicat ha ajornat l’assemblea d’afiliats, prevista per avui a les 16h, en la que s’anava a valorar la recent sentència de l’Audiència Nacional, amb la intenció de que es faciliti el procés de negociació.

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×