Autor Breus
14 abril 2014 a 12:17

“Literatura i valors”, Laura Borràs a la Tertúlia d’Amics d’avui

0 Flares 0 Flares ×

Aquesta tarda, a partir de les 19:30 hores, nova sessió de la Tertúlia d’Amics organitzada per l’Associació Amics de Pedra i Sang. Aquesta vegada, el berenar – tertúlia comptarà amb la presència de la directoria de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, que parlarà sobre “Literatura i Valors”. La literatura com a representació simbòlica de la identitat humana que ha de respondre a un moment de desprestigi important perquè no compte com a prioritària en el currículum acadèmic donat que no serveix per “donar de menjar” als mercats. Però ens podem permetre deixar la literatura i, per tant la cultura, de banda en temps com aquests de crisi de valors? Avui al Mesón una bona oportunitat per tenir resposta i reflexionar-hi. Val la pena comprar el tíquet per anticipat per la limitació de l’espai (pedraisang@gmail.com). El preu: 7 euros.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×