Autor Bàsquet
14 abril 2014 a 13:30

El Qbasket femení perd amb el CB Morell un partit difícil

0 Flares 0 Flares ×

Ara comença la fase més important per les santcugatenques

Qbasket - CB Morell

Qbasket – CB Morell // Foto: Xavier Boix

L’equip de la Marta Ollé està en una posició a la classificació delicada i el partit d’aquest diumenge l’hagués pogut ajudar a sortir-se’n però sabien que no era “el seu partit”. El CB Morell és un equip fet per pujar de categoria, amb una jugadora veterana provinent de la màxima categoria i dues jugadores de molta categoria, la número 11, Guerrero i la 17, Rebull, que havien de posar-li les coses molt difícils. I efectivament així va ser. No van perdre-li la cara al partit malgrat en molts moments les jugadores del Qbasket semblava que no creien en les seves condicions.

En el primer quart les de negre i taronja forçaven massa en els atacs i, en canvi les tarragonines elaboraven més els atacs fins a trobar millor opció de cistella. En el minut 5 les visitants guanyaven amb un parcial de 2 a 10. Un temps mort demanat per l’entrenadora local canviava la defensa local a una 1 – 3 – 1 que semblà canviar el ritme del partit, molta més pressió defensiva i algunes pèrdues de pilota per part visitant va comportar acabar aquest quart amb un 7 – 12. El segon quart el Qbasket va començar amb una altra variant defensiva, una zona 3 – 2, però amb molts problemes en el rebot defensiu i fallant atacs fàcil sota la cistella visitant. Això sí però la Júls Benedicto treia la seva força i coratge per aguantar l’equip fins el 18 – 25 a falta d’un minut per finalitzar. Dos triples seguits però de la número 17 visitant, Rebull, van portar al 18 – 31 del descans.

A la represa el CB Morell va provar una zona però poc temps davant la bona actuació en atac de les del Qbasket, que s’anaven acostant amb paciència en el marcador tot i l’encert en els llançaments triples de les visitants, fins a 7 en tot el partit. Al minut 6 es van acostar a 11 punts, 27 – 38 però de seguida el CB Morell encertava amb algun triple i tornava a marxar fins el 29 – 45 del final del quart. El darrer quart va ser el més disputat. Començava aquest amb una 1 – 3 – 1 de les visitants que de seguida passava a individual, però el Qbasket, més encertat en atac gràcies a Renalias i Rosell, la primera sobretot des de la línia de tirs lliures, es posava a 10 punts a 5′, el que feia dubtar a les tarragonines en el seu joc, ajudat tot plegat pel caràcter del tècnic Queralt que no ajudava amb les seves contínues escridassades des de la banda. A 3′ el resultat era de 41 – 47 i a 35” la distància s’escurçava a 4 punts, quan l’àrbitre no xiulà una falta clara a favor del Qbasket que hagués significat, d’encistellar els tirs lliures, posar-se a dos punts a 12” pel final. D’aquí a un triple del CB Morell que portava al resultat definitiu: 45 – 52. Un partit estrany doncs, en el que les de la Marta Ollé no es van acabar de creure que podien guanyar en alguna fase del partit i quan podien no van tenir la sort de cara.

Les jugadores més destacades del partit, per part del Qbasket, van ser: Rosell (8), Renalias (15), Júls Benedicto (13) i Laura Benedicto (6) i, per part del CB Morell: Guerrero (10), Herrera (9), Méndez (7) i Rebull (10). Ara queda el més difícil, com deia l’entrenadora al final del partit “aquest no era el nostre partit, tot i que calia intentar aprofitar-lo, el partit important és la propera setmana a Mollet, que és més a l’abast”. Al Qbasket li queden quatre jornades per acabar la temporada i tots els partits són contra rivals directes. Tres dels partits però seran de visitants i un com a local. Depenen totalment d’elles.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×