Autor Societat
14 abril 2014 a 12:00

Balanç de trànsit del primer cap de setmana de Setmana Santa

0 Flares 0 Flares ×

Dos accidents mortals a Catalunya

logo-servei-català-de-transitEl Servei Català de Trànsit ha informat de que aquests cap de setmana hi han hagut dos motoristes morts en dos accidents mortals a carreteres catalanes. El primer va succeir dissabte a la tarda a la C-12 a Balaguer (Noguera) i el segon ahir a la tarda a la GI-603 a l’altura d’Espolla (Alt Empordà).

L’SCT demana precaució i no abaixar la guàrdia durant la resta de Setmana Santa, tant en desplaçaments llargs com curs, així com responsabilitat i prudència en els conductors.

En quant a mobilitat, en general hi ha hagut fluïdesa en les principals carreteres i autopistes de Catalunya. Des de les 15h del divendres fins les 15h del dissabte es van registrar la sortida de 462.000 vehicles des de Barcelona i la seva àrea metropolitana (un 94,3% dels 490.000 previstos per l’SCT). No s’han registrat retencions destacables. Ahir diumenge hi va haver un cert retorn parcial de vehicles cap a Barcelona, però sense problemes, excepte retencions a la N-340 ahir a la tarda entre Roda de Barà i el Vendrell.

Per a aquesta primera fase de la Setmana Santa s’han establert diverses mesures especials de regulació i ordenació del trànsit per garantir la màxima fluïdesa possible a la C-16 i C-55.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×