Autor Cultura
13 març 2014 a 19:09

Torna “Engorile” a la Sala UREF

0 Flares 0 Flares ×

Dissabte Reggae, Dub & Jam Freestyle amb Dj. One Bass

 

Engorile Grill

Engorile Grill // Imatge Cedida

Aquest dissabte 15 a partir de les 20 hores tornen les Engorile Grill a la Sala UREF de La Floresta. Aquestes festes van començar a aquest barri el 2006 i van continuar després a Sant Cugat i Barcelona fins el 2010. Després d’una pausa de quatre anys tornen un altre cop.

Què és l’Engorile? Doncs un concert inicial normalment de reggae, rap, Drum & Bass, Dub, Dubstep i una Jam Session final on els artistes comparteixen escenari amb els músics assistents ja sigui amb instrument o cantant. També s’havien realitzat Engoriles en format de festival on es feien graffiti, skate o break dance. El que és important d’aquesta festa és el fet de convertit la improvisació en l’essència de l’art, oferint un espectacle irrepetible i sorprenent.

La Sala UREF està al capdamunt de les escales del tren a l’estació de La Floresta, al Passeig del mateix nom, 24 – 26 i el preu de l’entrada és de 3 euros més la consumició. 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×